Ατζεντα

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ημερίδα για τη διαχρονικότητα της ελληνικής γλώσσας οργανώνει στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (9.30 π.μ. – 8 μ.μ.) το πολιτιστικό σωματείο «Ελληνική Γλωσσική Κληρονομιά».

– «Οδός Θησέως». Το βιβλίο του Αλέξη Σταμάτη (εκδ. Καστανιώτη) παρουσιάζεται στο Κέντρο Λόγου και Τέχνης «104» (Θεμιστοκλέους 104, 8 μ.μ.).

– Επίσημη υποδοχή του Ξένου Εταίρου της Ακαδημίας Αθηνών Peter Marshall Fraser (Ακαδημία, 7 μ.μ.). Ακολουθεί ομιλία του P. Fraser με θέμα «The public and the poet iPtolemaic Alexandria».

– Τιμητική εκδήλωση για τα 30 χρόνια από την εξέγερση του Πολυτεχνείου στο Κλειστό Γυμναστήριο Γλυφάδας (7.30 μ.μ.).

– «Ηπειρος». Παρουσίαση του φωτογραφικού βιβλίου του Κώστα Μπαλάφα (εκδ. Ποταμός) στο Μουσείο Μπενάκη (12.30 μ.μ.).

– Παρουσίαση του εκδοτικού έργου του Ταμείου Αρχαιολογικών Πόρων στην αίθουσα Λόγου της Στοάς του Βιβλίου (12.30 μ.μ.) Στον ίδιο χώρο στις 8 μ.μ. παρουσιάζεται το βιβλίο των Diether Hopf και Παναγιώτη Ξωχέλη «Γυμνάσιο και Λύκειο στην Ελλάδα» (εκδ. Ελληνικά Γράμματα).

– «Ελληνόφωνη Καλαβρία. Από την αρχαιότητα και το Βυζάντιο μέχρι σήμερα». Παρουσίαση του βιβλίου της Φωτεινής Καϊμάκη (εκδ. Μίλητος) στην Ιστορική Αίθουσα του Χρηματιστηρίου Αθηνών (Σοφοκλέους 10, 7 μ.μ.).

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ρεσιτάλ του Χιλιανού πιανίστα Roberto Bravo στο Ναυτικό Ομιλο Ελλάδος. Τα έσοδα θα διατεθούν στην Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών.

– Μελίνα Ασλανίδου στον «Μύλο» Λάρισας.

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ταινίες που διακρίθηκαν στο Πανόραμα Οικολογικών Ταινιών προβάλλονται από σήμερα στην Ελληνική Εταιρεία για την Προστασία του Περιβάλλοντος και της Πολιτιστικής Κληρονομιάς (Τριπόδων 28, 8 μ.μ.).

ΧΟΡΟΣ

Η νέα ομάδα «ΠαραDance» της Ρούλας Κουτρουμπέλη και του Παναγιώτη Αργυρόπουλου στο «Συνεργείο Τεχνών» καθημερινά μέχρι τις 30 του μήνα (9.30 μ.μ.).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή