Ατζεντα

1' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Τη ζωφόρο των Προπυλαίων του Πανεπιστημίου Αθηνών παρουσιάζει με ομιλία και φωτεινές διαφάνειες ο Χρύσανθος Χρήστου (Ακαδημία Αθηνών, 7 μ.μ.).

– «Κύπρος. Από την εισβολή στην ένταξη. Κείμενα και ανάλυση 1974-2002». Παρουσίαση του βιβλίου του Χάρη Καραμπαρμπούνη (εκδ. Π. N. Σάκκουλα) στο Μέγαρο της Παλαιάς Βουλής (12 το μεσημέρι).

– «Κατοίκηση και Κατοικία. Διερευνώντας τα όρια της αρχιτεκτονικής». Το βιβλίο της Αννης Βρυχέα (εκδ. Ελληνικά Γράμματα) παρουσιάζεται στην αίθουσα Λόγου της Στοάς του Βιβλίου (8 μ.μ.).

– Παρουσίαση του βιβλίου του Πέτρου Μάρκαρη «O Τσε αυτοκτόνησε» (εκδ. Γαβριηλίδης) στο βιβλιοπωλείο «Ex-Libris» (Σολωμού 4-6 & Στρατήγη, N. Ψυχικό, 8 μ.μ.).

– Χριστουγεννιάτικη εορταγορά του τμήματος ενηλίκων της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών σήμερα και αύριο στο κέντρο «Πόρτα Ανοιχτή» (M. Γερουλάνου 117, Αργυρούπολη, 10 π. μ. – 7 μ.μ.).

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Καμεράτα (με σολίστ στο πιάνο τον Μπρούνο Λεονάρντο Γκέλμπερ) απόψε στο Μέγαρο Μουσικής (8.30 μ.μ.).

– Συναυλία – αφιέρωμα στους συνθέτες Αργύρη Κουνάδη και Γιώργο Κουρουπό στο ωδείο «Φίλιππος Νάκας» (Ιπποκράτους 41, 8.30 μ.μ.).

– Εναρξη του πρώτου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Μουσικής Δωματίου στο νέο εκθεσιακό κέντρο Expo Athens (Ανθούσα Αττικής). Οι εκδηλώσεις θα διαρκέσουν έως τις 13 του μήνα.

– «H ηλιακή μηχανή του Ορφέα». Οι Φωτεινή Παπαδόδημα και Γιώργος Παλαμιώτης στο «Μικρό Μουσικό Θέατρο» (Βεΐκου 33, Κουκάκι, 10 μ.μ.).

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ολες οι νέες ελληνικές παραγωγές μεγάλου μήκους του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου που συμμετείχαν στο φετινό φεστιβάλ Θεσσαλονίκης προβάλλονται μέχρι και την Πέμπτη στο «Τριανόν». Απόψε: «Μια υπέροχη μέρα» του Ντ. Μαυροειδή (7.30 μ.μ.), «Στο χάνι» του Γ. Μπακόλα (9 μ.μ.) κ.ά.

– Αφιέρωμα στον Νίκο Παναγιωτόπουλο («Αθηναΐδα»).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή