Ατζεντα

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΘΕΑΜΑ

Για μία και μοναδική βραδιά εμφανίζεται στο κλειστό γυμναστήριο «Ζηρίνειο» (Λ. Κηφισίας, 8 μ.μ.) το κινέζικο ακροβατικό συγκρότημα «The China Acrobatics Troupe». Πληροφορίες: τηλ. 210-62.89.036.

ΘΕΑΤΡΟ

Μέχρι τις 20 του μηνός θα διαρκέσουν οι παραστάσεις του έργου «H Τρελοβγενιώ» της Ινές Κανιατί κάθε Δευτέρα και Τρίτη στο Θέατρο Βασιλάκου. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Γιάννης Αναστασάκης. Παίζουν οι Μαρία Τσίμα, Χριστόδουλος Στυλιανού, Ανατολή Αθανασιάδου και Μένη Κωνσταντινίδου.

ΜΟΥΣΙΚΗ

Στο «House of Art» εμφανίζεται απόψε και αύριο η Tania Nassibia(10 μ.μ.).

– Ξεκινούν οι «Μουσικές Τρίτες» στο «Τριανόν» με την Ορχήστρα Χρωμάτων. Απόψε προβάλλεται η ταινία «Μοντέρνοι καιροί» του Τσάρλι Τσάπλιν. B H Ορχήστρα Χρωμάτων θα ερμηνεύσει μουσική από ταινίες του Τσάπλιν. Προλογίζει ο Γιώργος Μονεμβασίτης.

– Το τρίο του Δημήτρη Βασιλάκη εμφανίζεται απόψε στο «Παράφωνο» (Ασκληπιού 130α & Σ. Κυρήνης 1). Ωρα έναρξης 9.30 μ.μ.

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η ταινία «Life iEbb and Flow» του Marc vaFucht προβάλλεται στην Ελληνική Εταιρεία για την Προστασία του Περιβάλλοντος και της Πολιτιστικής Κληρονομιάς (Τριπόδων 28, Πανόραμα Οικολογικών Ταινιών – Ταινίες που διακρίθηκαν). Εναρξη 8 μ.μ.

– Το ντοκιμαντέρ «N. Χατζηκυριάκος Γκίκας, H ζωή και το έργο του» (σκην.: Π. Ζενέλης) προβάλλεται στο Πνευματικό Πολιτιστικό Κέντρο Χολαργού (8 μ.μ.).

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Απονομή των βραβείων πολιτισμού της Εταιρείας Συγγραφέων «Δαίδαλος» και «Διδώ Σωτηρίου» στο Μουσείο Μπενάκη (8.30 μ.μ.).

– «Το Βυζάντιο και οι απαρχές της Ευρώπης». Εναρξη του κύκλου διαλέξεων στο αμφιθέατρο «Λεωνίδας Ζέρβας» του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών (Λ. Βασ. Κωνσταντίνου 48, 7.30 μ.μ.). Απόψε θα μιλήσουν οι MartiHinterberger και Στέλιος Λαμπάκης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή