Ατζεντα

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΜΟΥΣΙΚΗ

Φεστιβάλ κιθάρας στο Μέγαρο Μουσικής (8.30 μ.μ.). Σολίστ οι Τζον Γουίλιαμς και Κώστας Κοτσιώλης.

– Εργα Χατζιδάκι ερμηνεύει απόψε η Ορχήστρα Χρωμάτων στην αίθουσα τελετών Aula της Φιλοσοφικής Σχολής (Ζωγράφου, κεντρική είσοδος, 9 μ.μ.). Τραγουδούν οι Αλίκη Καγιαλόγλου, Ηλίας Λιούγκος και Βασίλης Γισδάκης. Διευθύνει ο Μίλτος Λογιάδης.

Β Ρεσιτάλ πιάνου της Μαρίας Ευστρατιάδη στο Ωδείο Αθηνών (8.30 μ.μ.). Το πρόγραμμα περιλαμβάνει έργα Μπετόβεν.

– Συναυλία της Ενωσης Ελλήνων Μουσουργών στο ωδείο «Φίλιππος Νάκας» (Ιπποκράτους 41, 8.30 μ.μ.).

– Στον «Σταυρό του Νότου» (Φραντζή & Θαρύπου 37, N. Κόσμος) εμφανίζεται η Ελένη Τσαλιγοπούλου (από Πέμπτη έως Σάββατο, κάθε εβδομάδα στις 10.30 μ.μ.).

– Εορταστική βραδιά στο μουσικό στέκι «Συρμός» (Κολωνού & Οδυσσέως 14, τηλ.: 210-52.03.661).

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Αφιέρωμα στον Ρεϊμόν Κενώ και στο έργο του (Γαλλικό Ινστιτούτο, 7.30 μ.μ.) με αφορμή την κυκλοφορία του βιβλίου του «Τα γαλάζια άνθη» (εκδ. «Καστανιώτη»).

– «Βραδιές της Πέμπτης» στο κτίριο των γραφείων του Θεάτρου Δόρα Στράτου (Σχολείου 8, 9 μ.μ.). Απόψε ο Πέτρος Κούρτης θα μιλήσει με θέμα «Μεμβρανόφωνα. H Ελλάδα των κρουστών».

– «Το πρόβλημα της αιτιότητας και το ζήτημα της ανθρώπινης ελευθερίας». Διάλεξη του καθηγητή Ευτύχη Μπιτσάκη στο Δημαρχείο Καλλιθέας («Ανοικτό Φιλοσοφικό Σχολείο», 7 μ.μ.).

– «Νοστιμιές με πάθος». Παρουσίαση του βιβλίου της Μάρθας Συριανάκη (εκδ. «Ακρίτας») στην αίθουσα Λόγου της Στοάς του Βιβλίου (7 μ.μ.).

ΘΕΑΤΡΟ

«Αριάδνη ή Φαίδρα;». Παράσταση της ομάδας «Πόλις» στον Κάτω Χώρο του Θεάτρου του Νέου Κόσμου. Σκηνοθεσία: Ελένη Γεωργοπούλου. Σκηνικά: Τόνια Αβδελοπούλου. Παίζουν οι Αιμιλία Βάλβη, Θανάσης Βλαβιανός, Ορ. Ζαφειρόπουλος και P. Κυριαζή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή