ΣΙΝΕ-ΔΙΚΤΥΟ

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το δίκτυο αιθουσών του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου, το «Fimcenter», επεκτείνεται σε έναν μάλλον απρόσμενο χώρο, στα multiplex, επιχειρώντας να προσεγγίσει ένα διαφορετικό κοινό. H νέα αίθουσα του «Film-center» βρίσκεται στο συγκρότημα αιθουσών Ster της Θεσσαλονίκης. Στόχος του δικτύου είναι να ανοιχτεί και στο κοινό της Θεσσαλονίκης, αλλά και στους θεατές που δεν συνηθίζουν να πηγαίνουν στις παραδοσιακές αίθουσες. Στο πρόγραμμα του δικτύου περιλαμβάνεται η μελλοντική επέκταση και σε άλλα multiplex, καθώς και σε άλλες ελληνικές πόλεις.

Οι εκλογές έγιναν αιτία για τη μετακίνηση των ημερομηνιών του 6ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης «Εικόνες του 21ου αιώνα». Οι νέες ημερομηνίες διεξαγωγής είναι 15 – 21 Μαρτίου, ενώ η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για το ελληνικό διαγωνιστικό τμήμα λήγει στις 3 Φεβρουαρίου. Οι συμμετοχές θα πρέπει να αποσταλούν στα γραφεία του Φεστιβάλ στην Αθήνα (Λ. Αλεξάνδρας 9, 114 73, τηλ. 210-87.06.13-3) ή στη Θεσσαλονίκη (πλ. Αριστοτέλους 10, 546 23, τηλ. 2310- 378.400).

Οι γυναίκες δημιουργοί ντοκιμαντέρ και το έργο τους είναι το θέμα του σεμιναρίου που διοργανώνει το περιοδικό «Επικοινωνία και κινηματογράφος». Στο πρόγραμμα προβολών περιλαμβάνονται ταινίες αποκλειστικά γυναικών σκηνοθετών, ενώ στις περισσότερες θα παρευρίσκονται και οι δημιουργοί για συζήτηση με τους θεατές. Οι προβολές θα πραγματοποιούνται στο Πολιτιστικό Κέντρο της ETEKT-OT (Βαλτετσίου 25, β΄ όροφος) στις 7.00 μ.μ. μέχρι τις 28 Απριλίου. Πληροφορίες για το αναλυτικό πρόγραμμα στο τηλ. 210- 90.12.987.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή