Πενήντα χιλιάδες είδαν το Outlook

Πενήντα χιλιάδες είδαν το Outlook

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Περισσότερους από 50.000επισκέπτες συγκέντρωσε τελικά το Outlook, που ολοκληρώθηκε την Κυριακή. Οι διοργανωτές εκτιμούν ότι τις τελευταίες τέσσερις ημέρες, 6.000 Αθηναίοι πέρασαν και από τους τρεις χώρους όπου φιλοξενούνταν η έκθεση. Οι επισκέπτες εκμεταλλεύτηκαν την επέκταση του ωραρίου που τους επέτρεψε να παραμείνουν μέχρι και τις 11 το βράδυ ενώ τις προηγούμενες ημέρες οι πόρτες έκλειναν στις 8 μ.μ…

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε το Outlook, οι πολίτες έδειξαν μεγάλη προτίμηση στις οργανωμένες ξεναγήσεις αφού πραγματοποιήθηκαν τουλάχιστον 150 στο πλαίσιο της έκθεσης. Παραλλήλως, έγιναν άλλες περίπου 200 ξεναγήσεις σε ομάδες μαθητών, μελών πολιτιστικών συλλόγων και άλλων ομάδων (επαγγελματικές ενώσεις, σύλλογοι απεξάρτησης, διαφημιστικές εταιρείες κ.λπ.). Περίπου 12.000 άτομα εκ των 50.000 επισκεπτών από την Αθήνα και την επαρχία είδαν το Outlook με τη συνοδεία ξεναγού.

Εκλεισαν οι πόρτες

Μέσα στις επόμενες 15 ημέρες όλα τα έργα θα έχουν εξετασθεί προσεκτικά για φθορές από ειδικούς. Υστερα θα συσκευαστούν και θα ταξιδέψουν στο εξωτερικό για να καταλήξουν στις αίθουσες τέχνης ή στα μουσεία όπου ανήκουν.

Προχθές το βράδυ, σε μια μικρή εορτή που ακολούθησε την ολοκλήρωση της έκθεσης, ο πρόεδρος της Πολιτιστικής Ολυμπιάδας Ευγένιος Γιαννακόπουλος τόνισε ότι θα επιθυμούσε να έχει συνέχεια το Outlook, αν και έσπευσε να ξεκαθαρίσει ότι εκφράζει αυστηρά μια προσωπική επιθυμία…

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή