Ατζεντα

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΜΟΥΣΙΚΗ

«Ορίζοντες της κιθάρας» στο Μέγαρο Μουσικής (8.30 μ.μ.). Ερμηνεύουν διεθνείς σολίστ κιθάρας, πλαισιωμένοι από την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών. Διευθύνει ο Μίλτος Λογιάδης.

– «Ντον Πασκουάλε» του Ντονιτσέτι στη Λυρική Σκηνή.

– «Συντεχνία μουσικών». Απόψε και αύριο στο «Αθηναϊκό Καφενείο» (δίπλα στο Πνευματικό Κέντρο του δήμου Αθηναίων) εμφανίζεται ο Αλκίνοος Ιωαννίδης.

– Μανώλης Λιδάκης και Δημήτρης Μπάσης στο «Σινέ Κεραμεικός» (Κεραμεικού 56 & Μαραθώνος, τηλ. 210-52.22.222).

– Active Member στον «Αέρα» (κεντρική πλατεία Πετρούπολης, 11 μ.μ.).

– Φοίβος Δεληβοριάς απόψε και αύριο στο «Cafe Americain» Θεσσαλονίκης.

ΕΚΘΕΣΗ

«Χορός και Θέατρο. Από την Ντάνκαν στις νέες χορευτικές ομάδες». Μέχρι τις 15 του μηνός θα διαρκέσει η έκθεση του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αθηνών στο Κέντρο Τεχνών του δήμου Αθηναίων.

ΣΥΜΠΟΣΙΟ

«Δίκαιο και Ψυχιατρική. H συνεργασία ανάμεσα στον δικαστή ουσίας και τον ψυχίατρο-πραγματογνώμονα στην ποινική δίκη». Διήμερο συμπόσιο σήμερα και αύριο οργανώνουν το Πανεπιστήμιο Αθηνών, το Πανεπιστήμιο Θράκης και η Ελληνική Ψυχιατρική Εταιρεία (Ινστιτούτο Γκαίτε, τηλ. 210-36.61.000).

ΘΕΑΤΡΟ

«Η μοιρασιά του διαβόλου» του Φαμπρίς Μελκιό (παραγωγή του ΚΘΒΕ) στο Μικρό Θέατρο της Μονής Λαζαριστών. Σκηνοθεσία: Πέτρος Σεβαστίκογλου.

– «Μαγικός Αυλός» του Μότσαρτ (παραγωγή του ΔΗΠΕΘΕ Βόλου) στο Δημοτικό Θέατρο της πόλης.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

«Ελλάς στις ρίζες ενός πολιτισμού». Παρουσίαση του βιβλίου του Γ. Καββαδία (εκδ. M. Καρδαμίτσα) στην Αίθουσα Λόγου της Στοάς του Βιβλίου (12.30 μ.μ.). Στον ίδιο χώρο στις 7 μ.μ. παρουσιάζεται το βιβλίο του Ελ. Γκίκα «Αναφορές στην αγωγή και εκπαίδευση των κωφών-βαρήκοων εφήβων».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή