Ατζεντα

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΜΟΥΣΙΚΗ

Οι «Da Lata» με στοιχεία αφροκουβανέζικης μπόσα νόβα και ηλεκτρονικής μουσικής στο «Free2Go Club 22» (Λ. Βουλιαγμένης 22). Στις 10 μ. μ.

-Το συγκρότημα «Motivo 4» και ο νέος τραγουδοποιός Στέλιος Μποτωνάκης στο «Οξυγόνο» (Βούρβαχη και Κορυζή 4, Νέος Κόσμος).

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Οι εκδοτικοί οίκοι «Αίολος» και «Ελληνικά Γράμματα» παρουσιάζουν στη Στοά του Βιβλίου (αίθουσα Λόγου και Τέχνης, Πεσμαζόγλου 5 και Σταδίου) τον Ισπανό φιλόσοφο και συγγραφέα Φερνάντο Σαβατέρ (8 μ. μ.).

-Ομιλία της αρχαιολόγου Αριστέας Παπανικολάου – Κρίστενσεν στο Μουσείο της Πόλεως των Αθηνών (Παπαρρηγόπουλου 7, πλατεία Κλαυθμώνος). Στις 7 μ. μ.

-Με αφορμή την έγκριση από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο της μελέτης μερικής αποκατάστασης του Θεάτρου του Διονύσου το τμήμα Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πατρών διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση στο Αμφιθέατρο I – 4 του Συνεδριακού και Πολιτιστικού Κέντρου του Πανεπιστημίου (5.30 μ. μ.).

-Η ομάδα Ανάγνωσης της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Δάφνης παρουσιάζουν το έργο του Κολομβιανού συγγραφέα Γκάμπριελ Γκαρσία Μάρκες στο Δημοτικό Θέατρο «Φάνης Χηνάς» (Ηλία Ηλιού και Ηλιουπόλεως 77) στις 7 μ. μ.

ΧΟΡΟΣ

Η Ομάδα σύγχρονου χορού «Πρόσκαιρη Σύνθεση» παρουσιάζει στο «Μπαράκι του Βασίλη» (Διδότου 3, Κολωνάκι) την παράσταση «Οχι έτσι… Αλλιώς!» σε χορογραφίες Ντορίνα Καλεθριανού (10.30 μ. μ.).

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ενα από τα πιο επιτυχημένα ντοκιμαντέρ των τελευταίων χρόνων, η «Αγέλαστος πέτρα» του Φίλιππου Κουτσαφτή, προβάλλεται στις 8 μ. μ., στο Ινστιτούτο Γκαίτε (Ομήρου 14 – 16).

-H «Περσόνα» του Ινγκμαρ Μπέργκμαν προβάλλεται στην αίθουσα τέχνης «Πλειάδες» του Πνευματικού Κέντρου «Μελίνα Μερκούρη» (Γρηγορίου Λαμπράκη και Καριταίνης 4, Κορυδαλλός). Στις 8 και στις 10 μ. μ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή