Ατζεντα

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΜΟΥΣΙΚΗ

Δύο συναυλίες εφ’ όλης της ύλης δίνει η Δήμητρα Γαλάνη σήμερα και αύριο στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Στο πρόγραμμά της θα παρουσιάσει επιλογές από τη δισκογραφία της, τραγούδια άλλων ερμηνευτών και κάποια ξένα κομμάτια. Εναρξη στις 8.30 μ.μ.

-Αριες και τραγούδια που υμνούν την αγάπη και τον έρωτα και διατρέχουν τρεις αιώνες μουσικής δημιουργίας παρουσιάζει η Ιουλία Τρούσσα απόψε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Με τη συνοδεία του πιανίστα Χρόνη Μπάνου θα ερμηνεύσει τραγούδια των: Αλμπινόνι, Βιβάλντι, Ντε Μάγιο, Μερκαντάντε, Ροσσίνι κ.ά. Στις 8.30 μ.μ. στην αίθουσα Δημήτρη Μητρόπουλου.

-Τα τραγούδια του καινούργιου άλμπουμ του παρουσιάζει ο Νίκος Πορτοκάλογλου σήμερα το βράδυ στο Μύλο της Θεσσαλονίκης. Τον συνοδεύουν η Ανδριάνα Μπάμπαλη και ο Οδυσσέας Τσάκαλος.

Ανδρέου Γεωργίου 56, Θεσσαλονίκη

ΘΕΑΤΡΟ

Την πασίγνωστη ιστορία του Πήτερ Παν από το Μαύρο Θέατρο της Πράγας έχετε την ευκαιρία να δείτε σήμερα, στην τελευταία παράσταση που δίνει ο θίασος στο θέατρο Coronet.

Φρύνης11, Παγκράτι

-Το έργο του «Πρόσωπα που μονολογούν και πρόσωπα που σιωπούν στον Τσέχωφ» κάνει σήμερα πρεμιέρα στο «Θέατρο της Ημέρας». H μετάφραση είναι του Λυκούργου Καλλέργη και η σκηνοθεσία του Λάκη Κουρετζή. Παίζουν οι ηθοποιοί: Τέτη Σχοινάκη, Γιώργος Κυριακίδης κ.ά. (Γεννηματά 20, Αμπελόκηποι)

ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ

Αναδρομική έκθεση χαρακτικής του Χρήστου Σανταμούρη φιλοξενείται στο Πολιτιστικό Κέντρο «Μελίνα» του Δήμου Αθηναίων μέχρι τις 25 Φεβρουαρίου. (Ηρακλειδών 66, Θησείο)

ΒΙΒΛΙΟ

Οι εκδόσεις Αλεξάνδρεια παρουσιάζουν το βιβλίο του Δημήτρη Σταματόπουλου «Μεταρρύθμιση και Εκκοσμίκευση. Προς μια ανασύθενση του Οικουμενικού Πατριαρχείου τον 19ο αιώνα». Στο «Καφέ 65» στις 6.30 μ.μ. (Ακαδημίας 65).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή