Ατζεντα

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΜΟΥΣΙΚΗ

Δεύτερη και τελευταία εμφάνιση της Δήμητρας Γαλάνη στο Μέγαρο Μουσικής, στην αίθουσα Φίλων της Μουσικής. Συμπράττει η Καμεράτα, υπό τον Αλέξανδρο Μυράτ (8.30 μ.μ.).

– Αρχίζει τις εμφανίσεις της στο «Vox» (Ιερά Οδός 16) η Ελευθερία Αρβανιτάκη. Μαζί της η Μελίνα Ασλανίδου και ο Ησαΐας Ματιάμπα.

– O Βασίλης Δημητρίου, στο πλαίσιο της «Συντεχνίας Μουσικών» που διοργανώνει ο Δήμος Αθηναίων θα βρίσκεται στο Αθηναϊκό Καφενείο (Ακαδημίας 50, είσοδος από Σόλωνος). Στις 10.30 μ.μ.

– Οι «Χαΐνηδες» επιστρέφουν στην Αθήνα και στο «Δίπλα στο ποτάμι» (Λάμπρου Κατσώνη 189, Αγιοι Ανάργυροι) για δύο εμφανίσεις (10.30 μ.μ.).

– Τσιγγάνικο σουίνγκ από τους «Doudou Swing» στο «House of Art» (Σαχτούρη 4 και Σαρρή, Ψυρρή). Στις 10.30 μ.μ.

– O Μιχάλης Χατζηγιάννης αρχίζει τις εμφανίσεις του στη Θεσσαλονίκη, στο «Fix». Μαζί του η Δέσποινα Ολυμπίου και η Αθηνά Ρούτση.

– «Οι Χειμερινοί Κολυμβητές» απόψε και αύριο στη Θεσσαλονίκη, στο «Cafe Americain» (Βασ. Ολγας 196). Στις 11 μ.μ.

– H Καίτη Κουλλιά και η Σοφία Παπάζογλου εμφανίζονται στο «Χαμάμ» (Δημοφώντος 97, A. Πετράλωνα).

ΘΕΑΤΡΟ

Οι «MeiCoats», κωμικό δίδυμο από την Αγγλία, έρχονται στην Αθήνα για σειρά παραστάσεων στο «Coronet» (Φρύνης 11 και Υμηττού, Παγκράτι).

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Συζήτηση με θέμα «H Τέχνη διευρύνει την Ευρώπη: η κυπριακή εμπειρία» στο γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Αθήνα (Λ. Αμαλίας 8, Σύνταγμα). Δύο ποιητικές φωνές από την Κύπρο, ο Κυριάκος Χαραλαμπίδης και ο Φικρέτ Ντεμιράγκ απαγγέλλουν ποιήματά τους και συζητούν για την Κύπρο.

– Βραδιά αφιερωμένη στον Ηλία Καπετανάκη από την Εθνική Λυρική Σκηνή και την Εταιρεία των Ελλήνων Θεατρικών Συγγραφέων στο θέατρο «Ακροπόλ» (Ιπποκράτους 9 – 11) με βασικό ομιλητή τον φιλόλογο και κριτικό θεάτρου Κώστα Γεωργουσόπουλο (8.30 μ.μ.).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή