Ατζεντα

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΘΕΑΜΑ

Η θεατρική ομάδα Derevo απόψε και αύριο στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (8.30 μ.μ.).

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης υπό τη διεύθυνση του Κάρολου Τρικολίδη στο Μέγαρο Μουσικής της πόλης.

– Συνεχίζεται το 6ο Φεστιβάλ Κρουστών στις «Φωνές» (Αρτέμωνος 9, N. Κόσμος, 10 μ.μ.) με την ομάδα «Κρόταλα».

– «Misfits» στον «Μύλο» Θεσσαλονίκης.

– Συναυλία της ορχήστρας Feminarte στο Θέατρο Κολλεγίου Pierce (Γραβιάς 6, Αγ. Παρασκευή, 8.30 μ.μ.).

– Λατιναμερικάνικα τραγούδια με τη Μάρθα Μορελεόν σε ένα αποκριάτικο πάρτι στο «Cafe Αλάβαστρον» (Δαμάρεως 78, τηλ. 210-7560102).

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

«Κράτος, ποινική εξουσία και ευρωπαϊκή ολοκλήρωση: μια εγκληματολογική προσέγγιση» του Γ. Νικολόπουλου και «Χρήση ναρκωτικών – ομοφυλοφιλία: Συμπεριφορές μη συμμόρφωσης μεταξύ ποινικού και ιατρικού ελέγχου». Τα δύο βιβλία της σειράς «Επιστημονική Βιβλιοθήκη» (εκδ. Κριτική) παρουσιάζονται στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων (7 μ.μ.).

– «Τα ποιήματα». Παρουσίαση της ποιητικής συλλογής του Λουκά Κούσουλα (εκδ. Δομός) στην αίθουσα Λόγου της Στοάς του Βιβλίου (8 μ.μ.).

– «Κωμωδία δρόμου με πλάνες και όνειρα». Το «Θέατρο Δρόμου-Σχολείο Γελωτοποιών» στην πλατεία Εσταυρωμένου του Αιγάλεω (6 μ.μ.).

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

Σε επαγγελματίες ηθοποιούς και σκηνοθέτες απευθύνεται η σειρά σεμιναρίων υποκριτικής για τον κινηματογράφο που θα δώσει ο Ρένος Μάντης στην Εταιρεία Ελλήνων Σκηνοθετών. Πληροφορίες: τηλ. 6942 401070 (12 – 5 μ.μ.).

ΑΚΡΟΑΣΗ

Οντισιόν για χορευτές και χορεύτριες θα κάνει το ερχόμενο Σάββατο (28/2) το Αέναον Χοροθέατρο του Ντανιέλ Λομέλ (στούντιο «Χορο-λόγιο», Πειραιώς 76, 4ος όροφος, 2 μ.μ.). Πληροφορίες: τηλ. 210-5231060.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή