«Sex and the city» και στη μεγάλη οθόνη

«Sex and the city» και στη μεγάλη οθόνη

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι ατάκες, το στυλ των πρωταγωνιστριών, ακόμη και ολόκληρες σκηνές από το «Sex and the city» έχουν αντιγραφεί ξεδιάντροπα από αμέτρητα τηλεοπτικά και κινηματογραφικά -ξένα και ελληνικά- κακέκτυπά του. H πανέξυπνη τηλεοπτική σειρά, έπειτα από έξι σεζόν που δημιούργησαν στρατιές φανατικών τηλεθεατών, φτάνει στο τέλος, με το επεισόδιο που θα προβληθεί αυτήν την Κυριακή στην Αμερική. Απ’ ό,τι φαίνεται, όμως, οι περιπέτειες της Κάρι, της Μιράντα, της Σαμάνθα και της Σάρλοτ, δεν πρόκειται να λείψουν για πολύ από το κοινό.

Το δίκτυο HBO, παραγωγός της σειράς, ήδη ανακοίνωσε ότι ετοιμάζεται το σενάριο για μια κινηματογραφική εκδοχή της σειράς, που θα συναντά τις ηρωίδες στο σημείο στο οποίο θα τις αφήσει το τελευταίο επεισόδιο. Το σενάριο γράφεται από τον παραγωγό και βασικό σεναριογράφο και σκηνοθέτη της σειράς Μάικλ Πάτρικ Κινγκ, ενώ και οι τέσσερις πρωταγωνίστριες πιθανότατα θα επαναλάβουν τους ρόλους τους. Από το HBO, που εκτός από πολλές ενδιαφέρουσες σειρές («The sopranos», «Γραφείο κηδειών Φίσερ»), παράγει και αξιόλογες «ανεξάρτητες» ταινίες, δεν δόθηκε συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα, αλλά η προβολή του «Sex and the City – The movie» υπολογίζεται για το 2005. Θα είναι μια από τις σπάνιες φορές, που μια τηλεοπτική σειρά μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη αμέσως μετά την τηλεοπτική της προβολή και αν λάβει κανείς υπόψη του το φανατικό κοινό της, πολλοί θα είναι οι θεατές που θα περιμένουν την ταινία λέγοντας «Me likey!».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή