Ατζεντα

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΜΟΥΣΙΚΗ

«Νόρμα» του Μπελίνι στη Λυρική.

– «H Ιωάννα στην πυρά» του Αρτύρ Ονεγκέρ στο Μέγαρο Μουσικής (8.30 μ.μ.).

– Εορταστική βραδιά εις μνήμην του Ηλία Καπετανάκη στο θέατρο «Ακροπόλ» (8.30 μ.μ.).

– Στον «Σταυρό του Νότου» (Φραντζή & Θαρύπου 37, 10.30 μ.μ.) ο Νίκος Πορτοκάλογλου.

– Σαβίνα Γιαννάτου και οι «Primavera eSalonico» στο «Gagari205» (Λιοσίων 205, 10.30 μ.μ.). Συμμετέχει το σύνολο κρουστών «Κρόταλα».

– Εναρξη του δεύτερου κύκλου «Grand Prix Μαρία Κάλλας» στο Ινστιτούτο Γκαίτε.

– Συναυλία της Κρατικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης στο Μέγαρο Μουσικής της πόλης (9 μ.μ.). Μέρος των εσόδων θα διατεθούν στον σύλλογο «Φίλων του παραρτήματος Μακεδονίας – Θράκης της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας».

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

«Η δίκη της μεγάλης δίκης». Συζήτηση με αφορμή την έκδοση του βιβλίου του Κώστα Μποτόπουλου (εκδ. Νεφέλη) στην ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20, 7.30 μ.μ.). Θα μιλήσουν οι Αντώνης Καρκαγιάννης, Παντελής Καψής, Ιωάννα Κούρτοβικ και Αλέξανδρος Λυκουρέζος.

– Διάλεξη του Θόδωρου Αντωνίου με θέμα τη λειτουργία πειραματικών σκηνών από μεγάλες όπερες του κόσμου (θέατρο «Ολύμπια», 1 μ.μ.).

– «Κουκονήσι: Ενα δισχιλιετές ανθηρό λιμάνι και το προϊστορικό πρόσωπο της Λήμνου». Ομιλία του Χρήστου Μπουλώτη στην Αρχαιολογική Εταιρεία (7 μ.μ.).

– «Αειζωία». Το βιβλίο του Αργύρη Τσακαλία (εκδ. Εσοπτρον) παρουσιάζεται στην Αίθουσα Λόγου της Στοάς του Βιβλίου (7.30 μ.μ.).

ΘΕΑΤΡΟ

«Ο έμπορος της Βενετίας» του Σαίξπηρ από την «Πειραματική Σκηνή της Τέχνης» στο θέατρο «Αμαλία» Θεσσαλονίκης.

ΑΚΡΟΑΣΗ

Οντισιόν για χορευτές και χορεύτριες θα πραγματοποιήσει αύριο το «Αέναον Χοροθέατρο» του Ντανιέλ Λομμέλ (στούντιο «Χορο-λόγιο», Πειραιώς 76, 4ος όροφος, 2 μ.μ.). Πληροφορίες: τηλ. 210-52.31.060.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή