ATZENTA

1' 20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΘΕΑΤΡΟ

«Δεν είμ’ εγώ» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο για δεύτερη συνεχή χρονιά στον «Ακάδημο». Σκηνοθεσία: Κώστας Τσιάνος.

– Το έργο του Θοδωρή Αθερίδη «…από έρωτα» στο «Θέατρο Αθηνών».

– H παράσταση «Poemes et Chants d’ Amour – Τα ταξίδια του έρωτα». Ελληνογαλλική συμπαραγωγή του θεάτρου «Το τρένο στο Ρουφ» και του γαλλικού θιάσου «Tour de Babel» στο αμφιθέατρο του Γαλλικού Ινστιτούτου (8.30 μ.μ.).

– «Evadam» από το «Θέατρο Ρυθμών» στο «Θέατρο της Ανοιξης».

– Με την ομάδα κουκλοθεάτρου του Κέντρου Ημέρας ΨΝΘ και την παράσταση «H Δόνα Τερηδόνα και το μυστικό της γαμήλιας τούρτας» συνεχίζεται το 6ο Διεθνές Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου & Παντομίμας στο Κιλκίς.

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

17ο Πανόραμα Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου. Απόψε στον «Απόλλωνα» προβάλλονται οι ταινίες: «Το καρφί» (5 μ.μ.), «Κάρμεν» (7 μ.μ.), «A home at the end of the world» (9.15 μ.μ.) και «De-Lovely» (11 μ.μ.).

– Φεστιβάλ κινηματογράφου της Πανελλήνιας Ενωσης Κριτικών Κινηματογράφου και της εφημερίδας «Αγγελιοφόρος» στη Θεσσαλονίκη. Απόψε προβάλλονται στον Εσπερο 1: «H κραυγή» (6 μ.μ.), «Το ποτάμι του φόβου» (8 μ.μ.) κ.ά. Στον «Εσπερο 2»: «H πύλη της κόλασης» (7 μ.μ.) κ.ά.

ΜΟΥΣΙΚΗ

Δείγματα της νέας της δισκογραφικής δουλειάς παρουσιάζει στο «Αν Club» (Σολωμού 13-15, τηλ. 210-33.05.057) η Ελένη Δήμου.

– Στο καφέ «Αλάβαστρον» (Δαμάρεως 78, 10.30 μ.μ.) ο Κώστας Παυλίδης.

– Αφιέρωμα τζαζ με τον κιθαρίστα Γιώτη Σαμαρά στη μουσική σκηνή του «Αγκυρα-Πολυχώρου» (Σόλωνος 124, 10.30 μ.μ.).

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ξεκινούν οι «Βραδιές της Πέμπτης» στο κτίριο γραφείων του Θεάτρου Δόρα Στράτου (Σχολείου 8, πάροδος της Αδριανού) με εγκαίνια έκθεσης κεντημάτων των μαθητριών παραδοσιακού κεντήματος του Θεάτρου (9 μ.μ.).

– Δημοπρασία της «Βιβλιοφιλίας» απόψε και αύριο στην αίθουσα Ανταποκριτών Ξένου Τύπου (Ακαδημίας 23, 7 μ.μ.).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή