Ροκ βραδιές στην Αθήνα

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι ροκ καλοκαιρινές βραδιές της Αθήνας συνεχίζονται και τον Ιούλιο με την εβδομάδα που ξεκινάει να ξεχωρίζει για τις συναυλίες της Πάτι Σμιθ, της Μάριαν Φέιθφουλ και των White Stripes. H τραγουδίστρια, συνθέτις, ποιήτρια και ζωγράφος Πάτι Σμιθ επιστρέφει στην Ελλάδα για μία εμφάνιση στο θέατρο Λυκαβηττού την Τετάρτη 13 Ιουλίου. Για πρώτη φορά, εκτός από τα αγαπημένα τραγούδια του παρελθόντος, θα παρουσιάσει live στο ελληνικό κοινό τα κομμάτια της τελευταίας δισκογραφικής δουλειάς της «Trampin’». Την ίδια ημέρα στο Ανοιχτό Θέατρο Φαλήρου (beach volley) και στο πλαίσιο του GFestival, εμφανίζονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα οι White Stripes, το εναλλακτικό ροκ συγκρότημα του Τζακ και της Μεγκ Γουάιτ από το Ντιτρόιτ των ΗΠΑ, που έρχεται μάλιστα με τον αέρα του ολοκαίνουργιου πολύ καλού άλμπουμ του «Get Behind Me Satan».

Περιοδεία

Μία μικρή περιοδεία με σταθμούς την Πάτρα στις 12 Ιουλίου, τον Μύλο της Θεσσαλονίκης στις 14 Ιουλίου και το Θέατρο Βράχων Βύρωνα στις 15 του μήνα πραγματοποιεί και η Μάριαν Φέιθφουλ, για να παρουσιάσει το άλμπουμ «Before The Poison» που κυκλοφόρησε πέρυσι. Μία εντυπωσιακή και πολυσυλλεκτική δουλειά με τραγούδια που της έγραψαν η Π. Τζέι Χάρβεϊ, ο Νικ Κέιβ και ο Ντέιμοντ Αλμπαρν των Blur και τα οποία η Μάριαν Φέιθφουλ ερμηνεύει μοναδικά αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι αποτελεί σταθερή αξία της ροκ μουσικής.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή