Συναυλία Calexico στα Χανιά

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ερχονται από το Τουσόν της Αριζόνας, με τον αέρα των πρεσβευτών του «ροκ της ερήμου». Οι πολύ αγαπητοί στο ελληνικό κοινό Calexico θα βρεθούν στα Χανιά σήμερα το βράδυ για μία και μοναδική συναυλία στο θέατρο Ανατολικής Τάφρου.

Τακτικοί επισκέπτες στα μέρη μας, οι Τζόι Μπερνς και Τζον Κοβερτίνο θα παρουσιάσουν μια επιλογή από τις καλύτερες στιγμές της δισκογραφίας τους. Στην πορεία τους μέχρι σήμερα, oι Calexico έχουν καταφέρει να διαμορφώσουν έναν πολύ προσωπικό και ιδιαίτερο ήχο, με ροκ και τζαζ αποχρώσεις, «σπαγκέτι» κιθάρες, μεξικάνικα πνευστά και ονειρικά ορχηστρικά κομμάτια.

Τα δύο βασικά μέλη του συγκροτήματος πλασιώνουν πολύτιμοι μουσικοί όπως, ο Χάουι Γκελμπ σε όργανο και πιάνο, η σύζυγος του Τζον Κοβερτίνο, Τάσα Μπάντι, σε δεύτερα φωνητικά κ.ά. H τελευταία δισκογραφική δουλειά τους με τίτλο «Feast Of Wire» κυκλοφόρησε το 2003.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι τη συναυλία των Calexico θα ανοίξουν οι Earthbound, ένα από τα καλύτερα εγχώρια αγγλόφωνα γκρουπ με ήχο συγγενικό του αμερικανικού συγκροτήματος.

Ωρα έναρξης 9.30 μ.μ. Τα εισιτήρια κοστίζουν 25 ευρώ (προπώληση) και 30 ευρώ (ταμείο). Προπώληση στο Virgin Megastore (M. Γιάνναρη 27, Χανιά).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή