ATZENTA

1' 20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΘΕΑΤΡΟ

Στο Αρχαίο Θέατρο Οινιάδων παρουσιάζονται οι «Εκκλησιάζουσες» του Αριστοφάνη, από το Θέατρο Τέχνης, σε σκηνοθεσία Διαγόρα Χρονόπουλου.

Στην Ορεστιάδα, στο υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο, παρουσιάζεται από το ΚΘΒΕ το «Ουζερί Τσιτσάνης» σε σκηνοθεσία Σωτήρη Χατζάκη.

Στο θερινό Δημοτικό Θέατρο Βόλου «Μελίνα Μερκούρη» παρουσιάζει το Εθνικό Θέατρο τις «Βάκχες» του Ευριπίδη, σε σκηνοθεσία Σωτήρη Χατζάκη.

Η «Θεατρική Διαδρομή» παρουσιάζει τον «Ορέστη» του Ευριπίδη στο Αρχαίο Θέατρο Φιλίππων.

Το ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας από σήμερα μέχρι και την Κυριακή παρουσιάζει τον «Δον Ζουάν» του Μολιέρου στην Καλαμάτα.

ΜΟΥΣΙΚΗ

Στο Κάστρο Κυλλήνης τραγουδά ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Στο 7ο Φεστιβάλ Αμφίπολης, στις 9. μ.μ., τραγουδά ο Δημήτρης Μπάσης.

Μουσική παράσταση του Γιάννη Ζουγανέλη στο Αττικό Θέατρο, στις 9. μ.μ. Είσοδος ελεύθερη.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Στο Αγιονέρι του Δίου θα μιλήσουν: ο καθηγητής Δ. Παντερμαλής με θέμα «Το Δίον και ο Ολυμπος πριν από τις αρχαιολογικές ανασκαφές» και η έφορος αρχαιοτήτων Αγλ. Αρχοντίδου.

Την περφόμανς «Connecting Flights» παρουσιάζει ο Μάριος Ελευθεριάδης στις 8.30 μ.μ. στο Sani Festival. Περιλαμβάνει προβολή βίντεο και εγκατάσταση με σκοπό να αναδείξει διαπολιτισμικά στοιχεία στα θέματα του έρωτα και του θανάτου.

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

Το Κέντρο Ερευνας και Πρακτικών Εφαρμογών του Αρχαίου Ελληνικού Δράματος «Δεσμοί» οργανώνει από τον Οκτώβριο του 2005 ώς τον Ιούνιο του 2006, για πτυχιούχους δραματικών σχολών, κύκλους μεταπτυχιακών εργαστηρίων, με ειδίκευση στο αρχαίο ελληνικό δράμα. Την ευθύνη των σεμιναρίων θα έχουν οι Φ. Κακριδής, K. Γεωργουσόπουλος, Στ. Κυριακίδης, Λ. Κονιόρδου, Δ. Μαυρίκιος, Σ. Χατζάκης, Βαγγ. Θεοδωρόπουλος, Στ. Λιβαθηνός, Δημ. Λιγνάδης. Πληροφορίες στα τηλέφωνα 210-72.14.050, 210-72.51.173.

ΧΟΡΟΣ

Στο Κηποθέατρο «Νίκος Καζαντζάκης» το Κρατικό Θέατρο του Κλασικού Μπαλέτου Μόσχας παρουσιάζει τον «Δον Κιχώτη» σε λιμπρέτο-χορογραφία Marius Petipa. Στις 9.30 μ.μ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή