Συναυλία στη Λούτσα με πανσέληνο

Συναυλία στη Λούτσα με πανσέληνο

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

O Λαυρέντης Μαχαιρίτσας μαζί με τον Φίλιππο Πλιάτσικα και τον Διονύση Τσακνή έχουν εμφανιστεί ήδη σε αρκετές πόλεις της Ελλάδας, συντροφιά με τις κιθάρες τους. Από τη Ζάκυνθο στην Κομοτηνή και από τα Χανιά μέχρι τα Γιάννενα. Σήμερα το βράδυ όμως, στις 9.30, θα δώσουν μια ξεχωριστή συναυλία, με φόντο την αυγουστιάτικη πανσέληνο, στην παραλία του Αγίου Νικολάου Αρτέμιδος στη Λούτσα. Οι ίδιοι υπόσχονται μια βραδιά ροκ με δικές τους συνθέσεις και ξεχωριστές διασκευές.

«Χρειάζεται ένα θαύμα εδώ, δε γίνεται αλλιώς. Τα πάνω να ‘ρθουν κάτω και τα πίσω να ‘ρθουν μπρος», συνηθίζουν να τραγουδούν και οι τρεις. «Χρειάζεται ένα θαύμα εδώ, δε γίνεται αλλιώς. Αυτά που μας βαραίνουν να καούν – μα πες μου πώς».

Και οι τρεις μαζί και ο καθένας ξεχωριστά έχουν γράψει ορισμένα από τα ωραιότερα ερωτικά και λυρικά κομμάτια των τελευταίων δεκαετιών. Οσοι έχουν βρεθεί σε συναυλίες τους λένε πως παίζουν κομμάτια που σπανίως ακούγονται πλέον σε λάιβ.

Σήμερα ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας θα παίξει τραγούδια που αγαπάει ιδιαίτερα, όπως και από το υπό κυκλοφορία άλμπουμ του, «Αλκυονίδες μέρες-Ζωντανές ηχογραφήσεις από τη Νυρεμβέργη στην παλιά Λευκωσία», ο Φίλιππος Πλιάτσικας από το τελευταίο του άλμπουμ «Τι δεν έμαθε ο Θεός» και ο Διονύσης Τσακνής από το «Μια ζωή αλλού».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή