Τρεις ερμηνευτές, μια παρέα

Τρεις ερμηνευτές, μια παρέα

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τρεις τραγουδοποιοί και φίλοι ενώνονται φέτος το καλοκαίρι μετά ένα επιτυχημένο χειμώνα με κοινές εμφανίσεις στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη. O Διονύσης Τσακνής, ο Φίλιππος Πλιάτσικας και ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας «οργώνουν» όλη την Ελλάδα αυτό το καλοκαίρι, με συναυλίες που περιλαμβάνουν παλαιά και νέα κομμάτια. Σήμερα, εμφανίζονται στη Θεσσαλονίκη, στο Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο Νεάπολης και αύριο κατηφορίζουν στην Αθήνα, όπου θα δώσουν μια μεγάλη συναυλία στο Θέατρο Βράχων του Βύρωνα (9.30 μ. μ.). Με ατμόσφαιρα παρέας, μπαλάντες και ροκ διάθεση, οι συναυλίες των τριών τραγουδοποιών θα συνεχιστούν ώς τα μέσα Σεπτεμβρίου με δύο ακόμη εμφανίσεις στην Κρήτη και στην Αττική. Στις 6 Σεπτεμβρίου δίνουν συναυλία στο Κηποθέατρο N. Καζαντζάκης στο Ηράκλειο Κρήτης και στις 14 του μήνα ολοκληρώνουν τις συναυλίες τους με μία εμφάνιση στο Νταμάρι Βριλησίων (Θέατρο Αλίκη Βουγιουκλάκη).

Μαζί τους έχουν εξαίρετους μουσικούς: τον Ακη Αμπραζή στο μπάσο, τον Γιώργο Γιαννόπουλο στα τύμπανα, τον Δημήτρη Καρασούλο στην κιθάρα, τον Αλκη Κωνσταντόπουλο στο τρομπόνι και στο βιολί, τον Φίλιππο Σπυρόπουλο στα κρουστά και τον Γιάννη Τσόλκα στα πλήκτρα. Οι τρεις ερμηνευτές γίνονται στη σκηνή μια παρέα και όλοι τραγουδούν τα τραγούδια όλων…

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή