Πρώτες νότες του Σεπτέμβρη

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μουσική για όλα τα γούστα, μουσική για όλες τις ηλικίες… H πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου σημαδεύεται από μοναδικές βραδιές ελληνικής μουσικής. Τι θα επιλέξετε;

«Στο φως της νύχτας» λέει απόψε και αύριο στο Μέγαρο Μουσικής («Αίθριο των Μουσών») ο Ορφέας Περίδης. Μαζί με παλιούς και νέους φίλους, την Μελίνα Κανά, τον Μάνο Πυροβολάκη και την Αντριάννα Μπάμπαλη, ο γνωστός τραγουδοποιός θα ερμηνεύσει επιλογές από το ρεπερτόριό του.

Ολοι όσοι δεν κατάφεραν να βρουν εισιτήρια για την χθεσινή συναυλία του Μιχάλη Χατζηγιάννη μπορούν απόψε να ανηφορίσουν στο Θέατρο του Λυκαβηττού για να απολαύσουν τον δημοφιλή τραγουδιστή σε ένα πρόγραμμα-έκπληξη! Στην Ηλιούπολη, στο Δημοτικό Θέατρο του Αλσους «Δημήτρης Κιντής» τέσσερις ξεχωριστές γυναικείες φωνές, η δική μας Σαβίνα Γιαννάτου, η Dilek Kots από την Τουρκία, η Lamia Bedioui από την Τυνησία και η Κατερίνα Κωνσταντίνου από την Κύπρο θα μας πάρουν μαζί τους σε ένα «Ταξίδι στη Μεσόγειο». Μαζί με τους μουσικούς του συγκροτήματος «Primavera en Salonico» μας προσκαλούν σε μια πολυεθνική μουσική γιορτή επιχειρώντας να αναδείξουν τα κοινά στοιχεία της μουσικής των λαών της Μεσογείου προσδιορίζοντας ταυτόχρονα τις ιδιαιτερότητες κάθε κουλτούρας και παράδοσης. Μια και μοναδική συναυλία θα δώσει απόψε στο Θέατρο Βράχων στον Βύρωνα ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου ενώ σε μια άλλη γειτονιά, στην Νέα Χαλκηδόνα οι νεαροί τραγουδιστές Δώρος Δημοσθένους και Ιωάννα Φόρτη θα ερμηνεύσουν έργα του Ηλία Ανδριόπουλου. Σε ένα ξεχωριστό πρόγραμμα ενώνουν τις δυνάμεις τους η Ευανθία Ρεμπούτσικα και η Ελλη Πασπαλά απόψε στο Κηποθέατρο Παπάγου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή