Ερασιτέχνες στου Ζωγράφου

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δεκαπέντε θίασοι απ’ όλη την Ελλάδα, με ένα ευρύ φάσμα από το ελληνικό και το ξένο δραματολόγιο, συμμετέχουν φέτος στο 19ο Φεστιβάλ Πανελλήνιων Αγώνων Ερασιτεχνικών Θιάσων που ξεκινάει απόψε στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Ζωγράφου. Οι παραστάσεις θα διαρκέσουν μέχρι τις 21 του μήνα.

Η ομάδα «Φάγε, πίε και ευφραίνου» παρουσιάζει σήμερα το έργο «Αλλεπάλληλοι φόνοι στην έπαυλη Ρουά-Ματ» των Ντέιβιντ Τζιλιβρέυ και Γουόλτερ Ζερλίν, ενώ αύριο οι θεατές του φεστιβάλ μπορούν να παρακολουθήσουν την «Επιστροφή των Θεών» του Τίμου Μωραϊτίνη από το Θεατρικό Εργαστήριο του Πνευματικού Κέντρου Δάφνης (ομάδα «Διάθλαση»). Ακολουθούν οι παραστάσεις: «Ορνιθες» του Αριστοφάνη από την ομάδα «O Ησίοδος» του Πολιτιστικού Κέντρου Ανοιξης (8/9), «Δύο νύχτες… σαιξπηρικές» από το Θεατρικό Εργαστήρι του δήμου Αγίου Δημητρίου (9/9), «H βέρα» του Δημήτρη Κεχαϊδη από τη θεατρική ομάδα του δήμου Λαυρεωτικής «Εξόρυξη» (10/9), «Αλίμονο στους νέους» των Αλ. Σακελλάριου και Χρ. Γιαννακόπουλου από τη Θεατρική Ομάδα του δήμου Ηγουμενίτσας (11/9), «O Λεπρέντης» του Μιλτιάδη Χουρμούζη από το Κορινθιακό Θέατρο «Βασίλης Ρώτας» (12/9), «O ματωμένος γάμος» του Λόρκα από τη Θεατρική Ομάδα του δήμου Χολαργού (13/9) κ.ά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή