ATZENTA

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΘΕΑΤΡΟ

«Οιδίπους Τύραννος» από το «Σύγχρονο Θέατρο Αθήνας» απόψε και αύριο στο Θέατρο Βράχων στον Βύρωνα. Σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί ο Γιώργος Κιμούλης.

– Στο Αλσος Βεΐκου στο Γαλάτσι (9 μ.μ.) η παράσταση «Αγαμέμνων» του Αισχύλου από το ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου. Σκηνοθεσία: Θοδωρής Γκόνης.

– «Ερωφίλη» από το ΔΗΠΕΘΕ Κρήτης στο Θέατρο Ρεματιάς στο Χαλάνδρι (9.30 μ.μ.).

– «Κοινός Λόγος» της Ελλης Παπαδημητρίου από το «Θέατρο του Νέου Κόσμου» (σκηνοθεσία: Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος) στο Κηποθέατρο Νίκαιας (9 μ.μ.).

– «Ονειρο καλοκαιρινής νύχτας» από το Παιδικό Στέκι του Εθνικού Θεάτρου στο ρωμαϊκό ωδείο της Πάτρας. Σκηνοθεσία: Γιάννης Ιορδανίδης.

– «Αλκηστις» του Ευριπίδη από το «Θέατρο των Vivi» (σκηνοθεσία: Τηλέμαχος Μουδατσάκις) στα Χανιά (στον αίθριο χώρο του Μοναστηριού του Καρόλου στην παλιά πόλη).

ΜΟΥΣΙΚΗ

«Θερινό Πατάρι 2005». H ομάδα «Σπείρα-Σπείρα» του Σταμάτη Κραουνάκη σε μια μουσικοχορευτική παράσταση στο Κερατσίνι (Πάρκο «Ανδρέας Παπανδρέου», Σελεπίτσαρι, 9 μ.μ.).

– «O βιολιστής στη στέγη» με τον Γρηγόρη Βαλτινό στο Κηποθέατρο Παπάγου (9 μ.μ.).

– Στο Βεάκειο ο Γιάννης Κότσιρας. Μαζί του ο Μανώλης Φάμελλος και η Ραλλία Χρηστίδου.

– Τρεις μουσικές εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν απόψε στο πλαίσιο του προγράμματος του υπουργείου Πολιτισμού «Νύχτα Μουσείων»: Στο αρχαιολογικό μουσείο Βραυρώνας δίνει συναυλία η Μαρίζα Κωχ («Κήπος Σαπφούς», 8.30 μ.μ.). Στον αρχαιολογικό χώρο Πέλλας ο Λουδοβίκος των Ανωγείων (8 μ.μ.). Στο αρχαιολογικό μουσείο Αργους οι Παναγιώτης Καραδημήτρης, Ελσα Μουρατίδου και Κώστας Παπαδόπουλος (9 μ.μ.).

– Στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης στον Ταύρο (9 μ.μ.) ο Δημήτρης Μπάσης.

– 5ο Φεστιβάλ Θρησκευτικής Μουσικής στην Πάτμο. Απόψε δίνει συναυλία η Μαρία Φαραντούρη.

– H Εστουδιαντίνα Νέας Ιωνίας Μαγνησίας εμφανίζεται στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο του 31ου Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή. Τραγουδούν οι Παντελής Θαλασσινός, Γιώτα Νέγκα και Παναγιώτης Λάλεζας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή