Ρωσικά μπαλέτα, τα αστέρια

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H πορεία του ρωσικού μπαλέτου επί ενάμιση αιώνα, από τα μέσα του 19ου έως τις αρχές του 21ου, θα παρουσιαστεί την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου στο Ηρώδειο. Το γκαλά των «Super Stars – Russian Ballet» θα μας συστήσει νέα αστέρια της ρωσικής σκηνής σε ένα πρόγραμμα με επιλογές από αγαπημένα έργα.

Χορευτές όπως ο Σεργκέι Φιλίν και ο Αζντάρ Αχμέτοβ, ο Ντιμίτρι Γκουντανόφ και ο Μαρκ Περετόκιν, ο Βλαντιμίρ Νεπορόζνι και ο Ντιμίτρι Ζαμπαμπούριν, η Ιλτσε Λιέπα και η Σβετλάνα Λουνκίνα, η Λίλια Μουσαβάροβα και η Κριστίνα Κρέτοβα. Μαζί τους ένα δεκαμέλες corps de ballet από τα Μπαλέτα Μπολσόι. Τι θα δούμε; Αποσπάσματα από τον «Δον Κιχώτη», τη «Λίμνη των Κύκνων», τον «Σπάρτακο», τον «Ρωμαίο και Ιουλιέτα», την «Μπαγιαντέρα», την «Εσμεράλντα» σε πρωτότυπες χορογραφίες των Πετιπά, Βαγκάνοβα, Λαβρόφσκι, Γκριγκορόβιτς κ.ά. Αλλά και καινούργια κομμάτια ειδικά φτιαγμένα για τους χορευτές: «Queen of Spades», «Diana and Acteon», «Pavane», «Phantom Ball», «Dreams of Japan».

H προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει είκοσι μέρες πριν από την παράσταση στα ταμεία του Ελληνικού Φεστιβάλ (τηλ. 210-92.82.900), στα δισκοπωλεία Metropolis και στα Virgin Megastores. On line αγορά εισιτηρίων: www. ticketservices. gr. Τηλεφωνική αγορά εισιτηρίων: 210-72.34.567.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή