Τραγούδια με την πανσέληνο

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τη μαγεία της πανσελήνου θα συναντήσει αύριο το βράδυ η Μαρίζα Κωχ για να μας ταξιδέψει με τα τραγούδια της. Στη σκηνή που έχει στηθεί στην πλατεία Αυδή στο Μεταξουργείο (8 μ.μ.) η δημοφιλής ερμηνεύτρια θα ενώσει τις δυνάμεις της με σολίστες της ροκ που συνεργάστηκαν μαζί της από τη δεκαετία του ’70 έως σήμερα.

Πρόκειται για καλλιτέχνες που μπαίνουν στον χώρο του μουσικού αυτοσχεδιασμού με τον αυθορμητισμό και την ένταση που χαρακτηρίζει το είδος. H Μαρίζα Κωχ συμπλέει μαζί τους, με τη σιγουριά που της δίνει το πέρασμά της από τον ηλεκτρικό ήχο, αλλά και από την ανάγκη της να συνομιλήσει με το κοινό της μέσα από φωνητικούς αυτοσχεδιασμούς. Σε αυτή την πανσέληνο ο Βασίλης Ρακόπουλος με τους συνεργάτες του και τον Γιώργο Χατζηχρόνογλου (σε αυτοσχεδιαστικό διάλογο με τη Μαρίζα) θα καλύψουν το πρώτο μέρος της συναυλίας.

Στη συνέχεια, μαζί με το συγκρότημά της και με σολίστα στο μπουζούκι τον Μιχάλη Νικόπουλο, η Μαρίζα Κωχ θα δώσει στο κοινό της την ωριμότητα της δικής της πανσελήνου με κομμάτια που έγραψε η ίδια στα ποιήματα του Νίκου Καββαδία ενώνοντάς τα με ρεμπέτικα τραγούδια. H βραδιά κλείνει με κύκλο από μελισματικά τραγούδια και σολίστα τον Νίκο Οικονομίδη. H είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή