Διηγήματα του Τσέχοφ επί σκηνής

Διηγήματα του Τσέχοφ επί σκηνής

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Π έντε διηγήματα του σπουδαίου Ρώσου πεζογράφου και δραματουργού Αντον Τσέχοφ, μικρά σε έκταση αλλά με έντονη θεατρικότητα, συνθέτουν την παράσταση «Η Σάρα Μπερνάρ επισκέπτεται την πόλη», η οποία κάνει πρεμιέρα στο θέατρο «Αλεκτον» την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου. Μια σειρά από τηλεγραφήματα που σχετίζονται με τη Σάρα Μπερνάρ, ένας λογιστής ο οποίος βρίσκεται σε αναμονή μιας προαγωγής, ένα προξενιό με «αίσιο τέλος», μια εκκολαπτόμενη θεατρική συγγραφέας η οποία αναζητεί τη γνώμη ενός ειδήμονα, ένας διάκος σε μια εκκλησία, είναι τα κύρια πρόσωπα της παράστασης. Το έργο ανεβαίνει από την Εταιρεία Θεάτρου «Μέτοικοι».

Τη μετάφραση υπογράφουν oι Παυλίνα Παμπούδη, Βασίλης Ντινόπουλος, Γ. Κ., τη σκηνοθεσία η Ασπα Κυρίμη και τα σκηνικά – κοστούμια η Ιουλία Σταυρίδου. Οι φωτισμοί είναι του Λευτέρη Παυλόπουλου και η μουσική επιμέλεια της Αθηνάς Καψετάκη. Παίζουν οι ηθοποιοί: Ντόρα Σιμοπούλου, Χρήστος Αδαμόπουλος, Δήμητρα Κωστοπούλου, Ασπα Κυρίμη. Οι παραστάσεις θα διαρκέσουν μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου και η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό. Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 210-34.22.001 Σφακτηρίας 23, Κεραμεικός.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή