ATZENTA

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΘΕΑΤΡΟ

«Δον Ζουάν» από το ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας απόψε στο Θέατρο Βράχων (9 μ.μ.). Πρωταγωνιστούν οι Αιμίλιος Χειλάκης, Γεράσιμος Γεννατάς και Γωγώ Μπρέμπου.

– «Ουζερί Τσιτσάνης-Παύλου Μελά 22». H παράσταση του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος παρουσιάζεται στο Αλσος Βεΐκου στο Γαλάτσι (9 μ.μ.). H σκηνοθεσία είναι του Σωτήρη Χατζάκη.

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ανοίγει το «Μπαράκι του Βασίλη» στο Κολωνάκι (Διδότου 3, 10.30 μ.μ.) με τον Αφρικανό μουσικό Lopez και την ορχήστρα του.

– Συναυλία του Μιχάλη Τζουγανάκη στο Κατράκειο Θέατρο της Νίκαιας (9 μ.μ.).

– Στο Αίθριο του Δημαρχείου Κηφισιάς (8 μ.μ.) ο Θανάσης Πολυκανδριώτης και οι «Επόμενοι».

– «Τα ταξίδια». Συναυλία ελληνικής μουσικής με τη Σοφία Καμαγιάννη, τη Δώρα Πετρίδη και τον Ευγένιο Βούλγαρη στο παλαιό εργοστάσιο «Κρόνος» στην παραλία Ελευσίνας («Αισχύλεια 2005»).

– Εργα συνθετών της ρομαντικής περιόδου ερμηνεύουν οι Μιχάλης Σπυριδάκης και Μαρίνα-Μαρία Μπιλμέζη στο Κηποθέατρο «Μάνος Χατζιδάκις» (Ηράκλειο Κρήτης, 9 μ.μ.).

ΧΟΡΟΣ

«Lapland» από την ομάδα «griffon» της Ιωάννας Πορτόλου στην Εταιρία Μακεδονικών Σπουδών του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος (9 μ.μ., Διεθνής Μήνας Χορού Θεσσαλονίκης). Χορεύουν οι Ράνια Γλυμίτσα, Τίμος Ζέχας, Νικολέτα Καρμίρη, Σεσίλ Μικρούτσικου και Γιάννης Νικολαΐδης.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Προβολή ηχοραμάτων στο πλαίσιο της Ετήσιας Εκθεσης Φωτογραφίας σπουδαστών του AKTO στην Αίθουσα Λόγου της Στοάς του Βιβλίου (8 μ.μ.).

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Grand Prix και το μεγάλο χρυσό μετάλλιο του Διεθνούς Διαγωνισμού Πιάνου που πραγματοποιήθηκε στις αρχές του μήνα στη Σαντορίνη (International Association of Art «The Muse») απονεμήθηκε στη Ρωσίδα πιανίστρια Τατιάνα Μιτσκό και το μικρό χρυσό μετάλλιο στον Ελληνα πιανίστα Σπύρο Θωμά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή