ATZENTA

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

«Από την αγορά… στην κουζίνα. Το κόστος της διατροφής από την αρχαιότητα έως σήμερα». Ανοιχτές Ημέρες σήμερα και αύριο στον κήπο του Νομισματικού Μουσείου (10 π.μ. -2 μ.μ.). Ελεύθερη είσοδος.

– Εκπαιδευτική εκδήλωση για σχολικές ομάδες και οικογένειες από σήμερα και μέχρι την Κυριακή στο Βυζαντινό Μουσείο (θέμα: «Βρώματα και μαγειρείες: αναζητώντας τις βυζαντινές γεύσεις»). H εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του εορτασμού των Ευρωπαϊκών Ημερών Πολιτιστικής Κληρονομιάς. Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο 210-72.31.985 (Δευτέρα έως Παρασκευή, 9 π.μ. – 3 μ.μ.).

ΘΕΑΤΡΟ

«Δυσαρμονίες» της Τζόις Κάρολ Οουτς. Εναρξη παραστάσεων στο θέατρο «Πόρτα» της Ξένιας Καλογεροπούλου.

– «Ουζερί Τσιτσάνης – Παύλου Μελά 22» από το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος απόψε στο Κηποθέατρο Παπάγου (9.30 μ.μ.). H σκηνοθεσία είναι του Σωτήρη Χατζάκη.

ΜΟΥΣΙΚΗ

Συναυλία της Ευανθίας Ρεμπούτσικα και της Ελλης Πασπαλά στο πάρκο Κάντζας στην Παλλήνη (8.30 μ.μ.).

– Εργα του Μάνου Χατζιδάκι και άριες από ιταλικές όπερες θα ερμηνεύσουν στο Παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου στη Ρόδο (9 μ.μ., «Ημέρες Μουσικής 2005») ο Δημήτρης Τηλιακός (βαρύτονος) και ο Δημήτρης Γιάκας (πιάνο).

– Αγγλόφωνο εναλλακτικό ροκ με τα συγκροτήματα «Voilet» και «Duende» στον «Αέρα» (κεντρική πλατεία Πετρούπολης, 10 μ.μ.).

– Το συγκρότημα «Bonus-The Rock Band» σε μια συναυλία με τραγούδια των Ζέπελιν, Τζόπλιν, Χέντριξ κ.ά. (θέατρο κολεγίου Pierce, Γραβιάς 6, Αγία Παρασκευή, 8.30 μ.μ.). Συμμετέχουν οι Αργύρης Κιούσης, Γιώργος Κιντζίδης, Μιχάλης Χρηστίδης και ο Νάσος, τραγουδιστής του συγκροτήματος.

ΑΚΡΟΑΣΗ

Χορευτές και χορεύτριες με καλή κλασική τεχνική ζητάει το «Αέναον Χοροθέατρο» του Ντανιέλ Λομέλ. H ακρόαση θα γίνει αύριο στο κέντρο χορού «Χορο-logie» (Πειραιώς 76, 4ος όροφος, 12 το μεσημέρι). Πληροφορίες: τηλ. 210-52.31.060.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή