ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σεμινάρια υποκριτικής

Για το θέατρο «Εμπρός» η έγνοια δεν σταματά στη σκηνή και στις φροντισμένες παραστάσεις του. Προεκτείνεται και στο Θεατρικό Εργαστήριο (και τη Δραματική Σχολή) που έχει δημιουργήσει, εμπλουτίζοντας με σεμινάρια το ετήσιο πρόγραμμά του. Από αύριο η ηθοποιός και σκηνοθέτις Λίλο Μπάουρ (απολαύσαμε τη «Δωδέκατη νύχτα» που παρουσίασε στο «Αμόρε»), μέλος του Theatre de complicit, συνεργάτις του Πίτερ Μπρουκ, παραδίδει σεμινάριο υποκριτικής με θέμα «Ερμηνεύοντας μια ιστορία με διαφορετικούς υποκριτικούς τρόπους». Τα μαθήματα θα διαρκέσουν συνολικά 50 ώρες και θα ολοκληρωθούν στις 7 Οκτωβρίου. Το σεμινάριο απευθύνεται σε επαγγελματίες ηθοποιούς και τελειόφοιτους δραματικών σχολών.

Ο Δημήτρης Καταλειφός ξεκινάει, παράλληλα, στις 2 Οκτωβρίου, τον δικό του κύκλο σεμιναρίων με κεντρικό άξονα «8 στοιχεία για ένα ρόλο», απευθυνόμενος τόσο σε προχωρημένους όσο και σε εκείνους που παρακολουθούν για πρώτη φορά. Θα παραμείνει στο εργαστήριο έως τις 24 Οκτωβρίου.

Τη σκυτάλη παραλαμβάνει η σκηνοθέτις, δασκάλα και συγγραφέας Λόρνα Μάρσαλ, με μεγάλη εμπειρία στην παράδοση θεατρικών σεμιναρίων. Από τις 24 ώς τις 28 Οκτωβρίου θα ασχοληθεί με τις «Μεταμορφώσεις» Πληροφορίες στο τηλ.: 210-32.52.676.