Μνήμη Στράτου Διονυσίου στο Θέατρο Βράχων

Μνήμη Στράτου Διονυσίου στο Θέατρο Βράχων

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στα δεκαπέντε χρόνια από τον θάνατο του Στράτου Διονυσίου είναι αφιερωμένη η μεγάλη συναυλία που θα πραγματοποιηθεί απόψε στο Θέατρο Βράχων (9 μ.μ.). Κορυφαία ονόματα του λαϊκού τραγουδιού θα βρεθούν στη σκηνή για να μας θυμίσουν τις μεγαλύτερες στιγμές της πλούσιας και σημαντικής διαδρομής του αλησμόνητου βάρδου.

Οι γιοι του Αγγελος και Στέλιος Διονυσίου, οι Αντώνης Ρέμος, Πασχάλης Τερζής, Γεράσιμος Ανδρεάτος, Βασίλης Καρράς, Μελίνα Ασλανίδου, Σταμάτης Γονίδης, Νότης Σφακιανάκης, Νατάσα Θεοδωρίδου, Θέμης Αδαμαντίδης, Πίτσα Παπαδοπούλου και πολλοί ακόμη καλλιτέχνες ενώνουν τις φωνές τους για να ερμηνεύσουν τα τραγούδια του Στράτου Διονυσίου και να μοιραστούν με το κοινό τη συγκίνηση της θύμησης του τραγουδιστή, που αποτέλεσε ένα από τα σημαντικότερα κομμάτια της λαϊκής μουσικής ιστορίας μας. H καλλιτεχνική επιμέλεια της συναυλίας είναι του Τάκη Μουσαφίρη. Συμμετέχουν επίσης οι συνθέτες Μίμης Πλέσσας, Γιώργος Χατζηνάσιος, Χρήστος Νικολόπουλος κ.ά. Μέρος των εσόδων θα διατεθεί από τους γιους του Στράτου Διονυσίου στο Χατζηπατέρειο Ιδρυμα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή