ATZENTA

1' 26" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΜΟΥΣΙΚΗ

Συναυλία των Madredeus απόψε στο Θέατρο Λυκαβηττού.

– Ινδική κλασική μουσική με τους Λευτέρη Μητρόπουλο, Αντιγόνη Κουράκου και Δημήτρη Ρουμελιώτη στο «Μπαράκι του Βασίλη» (Διδότου 3, Κολωνάκι, 10.30 μ.μ.).

– Στο «Bios» στην Πειραιώς 84 (10.30 μ.μ.) εμφανίζεται ο Dan Snaith (πρώην Manitoba) σε μια μίξη 70’ς ψυχεδέλειας, τζαζ, φολκ και ποπ.

– Τριήμερο νεολαίας στο Θέατρο Βράχων. Απόψε εμφανίζονται τα «Κίτρινα Ποδήλατα», τα «Υπόγεια Ρεύματα» και η Δέσποινα Ολυμπίου.

ΘΕΑΤΡΟ

«Ιλιάδες». Σκηνική πρόταση για την απόδοση της τραγωδίας του Ευριπίδη «Τρωάδες» από το «Θέατρο Οψ» της Κατερίνας Παπαϊακώβου απόψε και αύριο βράδυ (8.30 μ.μ.) στον αρχαιολογικό χώρο της Βιβλιοθήκης του Αδριανού στο Μοναστηράκι (Αρεως 3).

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Συνάντηση με θέμα «Βιβλίο: ο ρόλος του στις διεθνείς πολιτικές εξελίξεις» διοργανώνει ο Σύνδεσμος Εκδοτών Βιβλίου στο Κτίριο Μελετών Ακροπόλεως (Μακρυγιάννη 2-4, 7 μ.μ.).

– Εναρξη των εκδηλώσεων «ZeroCarbonCity» (μια παγκόσμια προσπάθεια για την ευαισθητοποίηση του κοινού απέναντι στην αλλαγή κλίματος και στις ενεργειακές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι πόλεις). Απόψε οι «Addictive TV» (ένα εντυπωσιακό μουσικό σόου ήχων και εικόνας που έρχεται από το Ανατολικό Λονδίνο) στο «Club 22» (Λ. Βουλιαγμένης 22).

– Βράβευση κειμένων και ποιημάτων του λογοτεχνικού διαγωνισμού για τα πενήντα χρόνια από την ίδρυση της OTOE στην Αίθουσα Λόγου της Στοάς του Βιβλίου (8 μ.μ.).

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

«Η εκπαίδευση των μαθητών στα δικαιώματα του παιδιού». Σεμινάριο που διοργανώνει το «Δίκτυο για τα Δικαιώματα του Παιδιού» στην Αίθουσα Λόγου της Στοάς του Βιβλίου (4 μ.μ.).

– Ειδικοί κύκλοι επιμορφωτικών σεμιναρίων με θέμα τη σύγχρονη τέχνη, τον κινηματογράφο και τη μουσική του 20ού αιώνα ξεκινούν στο Μουσείο Φρυσίρα. Δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες: τηλ. 210-3234678, 3316027.

ΠΑΙΔΙ

Η παράσταση «Μια νύχτα του Φλεβάρη» του Στέφαν Γκαίτε παρουσιάζεται και φέτος στην Παιδική Σκηνή του θεάτρου «Πόρτα». H σκηνοθεσία είναι του Βασίλη Μαυρογεωργίου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή