ATZENTA

1' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΜΟΥΣΙΚΗ

«Οπερα της Γης» («Ευμενίδες» του Vasil Tole) απόψε και αύριο στο Ηρώδειο (8.30 μ.μ.). Συμπράττει η Ορχήστρα Χρωμάτων υπό τη διεύθυνση του Alpaslan Ertungealp.

– «Το μινόρε της φωνής». O συνθέτης και κιθαρίστας Νότης Μαυρουδής εμφανίζεται στο Περιβαλλοντικό Πάρκο Ιλίου (8.30 μ.μ.). Μαζί του οι Παναγιώτης Μάργαρης (κιθάρα) και Μόρφω Τσαϊρέλη (τραγούδι).

– «Χειμερινοί Κολυμβητές» στο Πεδίον του Αρεως (Φεστιβάλ ’05 Νεολαίας Συνασπισμού).

– Παρουσίαση του συλλεκτικού άλμπουμ «Blah-Blasphemy» των «Active Member» στον «Αέρα» στην Πετρούπολη (κεντρική πλατεία, 10 μ.μ.).

– Βραδιά progressive folk και μουσική ποίησης με την Anne Clark, τους «Implant», «Defile des ame» και τον Sieben (Matt Howden).

– O Ψαραντώνης σήμερα και αύριο στο «Caf Αλάβαστρον» (Δαμάρεως 78, Παγκράτι, 10.30 μ.μ.).

– Στο «Μπαράκι του Βασίλη» (Διδότου 3, Κολωνάκι, 10.30 μ.μ.), οι «Carousel» σε ένα πρόγραμμα με γνωστά και αγαπημένα τραγούδια από την ελληνόφωνη Κάτω Ιταλία.

– 1ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός δημοτικού τραγουδιού σήμερα στο Δημοτικό Θέατρο Ηλιούπολης (Αλσος). Πληροφορίες: τηλ.: 210-99.40.699, 99.35.431.

ΘΕΑΤΡΟ

Τελευταία παράσταση για τον «Αρχοντοχωριάτη» του Μολιέρου (με τον Γιάννη Μπέζο) απόψε στο Θέατρο Λυκαβηττού (9 μ.μ.).

ΧΟΡΟΣ

«Φύλλο και Φτερό» από το χοροθέατρο «Νταλίκα» μέχρι τις 10 Οκτωβρίου στο θέατρο «Θησείον» (9.30 μ.μ.).

– «Ευρωπαϊκό καραβάνι χορού» σήμερα στο Θέατρο Πέτρας στην Πετρούπολη (9 μ.μ.). Χορευτές και μουσικοί από οκτώ χώρες της Ευρώπης (Ουγγαρία, Φινλανδία, Ιταλία, Πολωνία, Ρουμανία, Ισπανία, Κύπρος, Ελλάδα) δημιουργούν μια χορευτική συμπαραγωγή βασισμένη στις αυθεντικές παραδόσεις της κάθε μιας από τις συμμετέχουσες χώρες.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Συνεχίζονται μέχρι αύριο οι εκδηλώσεις του Διεθνούς Συνεδρίου «O ποιητής και ο πολίτης Γιάννης Ρίτσος» στο νέο κτίριο του Μουσείου Μπενάκη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή