ATZENTA

1' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

«Κινηματογράφοι του ονείρου. Ιδιωτικοί κινηματογράφοι σχεδιασμένοι από τον Θόδωρο Καλομοιράκη». Παρουσίαση του βιβλίου (κείμενα: Steven Castle, εκδ. «Καπόν») στο Μουσείο Μπενάκη (Κουμπάρη 1, 7 μ.μ.).

– Εναρξη του κύκλου διαλέξεων της Ιωάννας Βετσοπούλου με θέμα «Τέχνη και ανθρώπινο σώμα» στις «Συναντήσεις της Πύρνας» (Διονύσου 65, Κηφισιά, 11.30 π.μ.). Για κρατήσεις θέσεων: τηλ. 210-62.30.913.

– Λογοτεχνική βραδιά διοργανώνουν τα περιοδικά «(δε) κατα» και «Mondo Greco» (Ελληνοαμερικανική Ενωση, Μασσαλίας 22, 8.30 μ.μ.). Θα διαβάσουν συνεργασία τους με τα δύο περιοδικά πολλοί συγγραφείς, θα απαγγείλουν οι ηθοποιοί Μαρία Τσοπανάκη και Κωνσταντίνος Κωνσταντόπουλος, ενώ μουσική θα παίξουν οι David Lynch και Κώστας Καλούδης.

– «O Δον Κιχώτης στο σελιλόιντ και στο χαρτί». Εγκαίνια της έκθεσης με αφίσες κινηματογραφικών ταινιών με θέμα τον Δον Κιχώτη και βιβλίων που έχουν εκδοθεί σε όλο τον κόσμο (Μορφωτικό Ιδρυμα της Εθνικής Τραπέζης, Θουκυδίδου 13, 8 μ.μ.).

– Παρουσίαση του περιοδικού λόγου, τέχνης και προβληματισμού «Ανευ» στο «Σπίτι της Κύπρου» (Ηρακλείτου 10, Κολωνάκι, 8 μ.μ.).

– «Φιντάνι, φιντανάκι. Παιδικά τραγούδια, παιχνίδια, παραμύθια». Παρουσίαση της πρότυπης έκδοσης cd audio/cd-rom (Κέντρο Αιγαιακών Λαογραφικών και Μουσικολογικών Ερευνών) στην αίθουσα Λόγου της Στοάς του Βιβλίου (7.30 μ.μ.).

ΜΟΥΣΙΚΗ

Μεγάλη μουσική παράσταση της Δόμνας Σαμίου στο Ηρώδειο (8.30 μ.μ.). Μαζί με τη Δόμνα Σαμίου τραγουδούν οι Κατερίνα Παπαδοπούλου, Ζαχαρίας Καρούνης κ.ά.

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

Ξεκινούν ειδικοί κύκλοι επιμορφωτικών σεμιναρίων με θέμα τη σύγχρονη τέχνη, τον κινηματογράφο και τη μουσική του 20ού αιώνα. Πληροφορίες: τηλ. 210-32.34.678, 210-33.16.027.

ΑΚΡΟΑΣΗ

Το Εθνικό Ωδείο καλεί σε ακρόαση καλλίφωνα παιδιά από 8 έως και 15 ετών που ενδιαφέρονται να στελεχώσουν την Παιδική Χορωδία του. Πληροφορίες: τηλ. 210-52.33.175.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή