Τραγούδια που έγιναν χρυσά…

Τραγούδια που έγιναν χρυσά…

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για τον Νίκο Ξανθόπουλο ήταν μία μέρα συγκίνησης και δημόσιας αναγνώρισης. Στον Πολυχώρο «Αγκυρα», του ομώνυμου εκδοτικού οίκου από τον οποίο κυκλοφορεί η αυτοβιογραφία του δημοφιλούς καλλιτέχνη, έγινε η απονομή του χρυσού δίσκου «Οσα θυμάμαι και όσα αγάπησα». Ο δίσκος περιλαμβάνεται στο ομώνυμο βιβλίο, στο οποίο ο Νίκος Ξανθόπουλος αφηγείται την πορεία του. Παράλληλα με την απονομή του χρυσού δίσκου έγινε και η παρουσίαση της νέας συλλογής του Νίκου Ξανθόπουλου «Τα τραγούδια μου».

«Είναι ο πρώτος χρυσός δίσκος που παίρνω και παρά τα 72 μου χρόνια δεν ξέρω τι να πω!», είπε αυθόρμητα και με ειλικρίνεια ο Νίκος Ξανθόπουλος στη διάρκεια της εκδήλωσης. «Ολα αυτά τα χρόνια δεν άλλαξα ποτέ εταιρεία. Ευχαριστώ τις εκδόσεις «Αγκυρα» που στήριξαν και προώθησαν το βιβλίο μου, μα πάνω απ’ όλα θα ευχαριστήσω τους δημιουργούς αυτών των τραγουδιών που με βοήθησαν να χτίσω την καριέρα μου, να εξασφαλίσω την οικογένειά μου και τα παιδιά μου». «Κοινωνικό φαινόμενο» χαρακτήρισε η εκδότρια, κυρία Αναστασία Παπαδημητρίου, «τις αντιδράσεις του κόσμου για τον Νίκο Ξανθόπουλο», ο οποίος διατηρώντας μία χαμηλού προφίλ στάση όλα αυτά τα χρόνια ένιωσε την ανάγκη να μοιραστεί τις σκέψεις του στην αυτοβιογραφία του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή