ATZENTA

1' 20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΣΑΒΒΑΤΟ

-Την παράσταση του έργου της «Ενας αριθμός», που παίζεται στο θέατρο Εμπρός, θα παρακολουθήσει η Αγγλίδα συγγραφέας Κάριλ Τσέρτσιλ. Η μετάφραση και η σκηνοθεσία είναι του Τάσου Μπαντή. Ρήγα Παλαμήδη 2, Ψυρρή, τηλ.: 210-32.38.990.

-Η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών δίνει συναυλία στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Θα ερμηνεύσει έργα Σοστακόβιτς και Τσαϊκόφσκι. Στις 8.30 μ.μ.

-Οι εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα παρουσιάζουν ημερίδα με θέμα «Ξαναδιαβάζοντας τους Νεοέλληνες Κλασικούς». Στη Στοά του Βιβλίου στις 11 π.μ. Πεσμαζόγλου 5, Αθήνα.

-Η όπερα του Μότσαρτ «Cosi Fan Tutte» παρουσιάζεται μέχρι και τις 20/2 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

ΚΥΡΙΑΚΗ

-Ενα πολυθέαμα με θέατρο σκιών, κούκλες και ηθοποιούς είναι η παιδική παράσταση «Θησέας και Μινώταυρος» που παρουσιάζεται στο θέατρο Νέο Ριάλτο. Στις 11 π.μ. και στις 3 μ.μ. Κυψέλης 54.

-Ο Βασίλης Γραμματικός στην γκάιντα και ο Κώστας Βλαχογιάννης στο νταούλι παρουσιάζουν παραδοσιακούς σκοπούς της Μακεδονίας και της Θράκης. Στη μουσική σκηνή «Αλλη Οχθη». Αρτέμωνος 9, Ν. Κόσμος.

ΔΕΥΤΕΡΑ

-Μια συναυλία με θέμα τον Κωνσταντίνο Καβάφη, την Αλεξάνδρεια και τον ελληνισμό δίνει ο Γιάννης Πετρίτσης στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Βασ. Σοφίας και Κόκκαλη.

-Η αμερικανική χορωδία Eastern Star δίνει συναυλία με γκόσπελ τραγούδια στο θέατρο της Ελληνοαμερικανικής Ενωσης. Μασσαλίας 22, Κολωνάκι.

-Συναυλία-αφιέρωμα στον Γιώργο Ζήκα πραγματοποιείται στη μουσική σκηνή «Σταυρός του Νότου-Απέναντι». Συμμετέχουν οι: Διονύσης Σαββόπουλος, Ελευθερία Αρβανιτάκη, Ελένη Τσαλιγοπούλου κ.ά. Φραντζή 11, Ν. Κόσμος

-Το 9ο φεστιβάλ Δια-ροές που οργανώνει η Σοφία Σπυράτου αρχίζει σήμερα στον σταθμό μετρό του Συντάγματος με παραστάσεις χορού, θέατρο, συναυλίες, βίντεο art.

-Στο θέατρο «Φούρνος» παρουσιάζεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη η παράσταση «Φεύγουσα Κόρη». Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Μίρκα Γεμεντζάκη. Παίζει η Ρηνιώ Κυριαζή. Μαυρομιχάλη 168, Αθήνα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή