ATZENTA

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

«Κληρονόμοι της Μικρασιατικής Καταστροφής». Παρουσίαση του βιβλίου της Rene Hirschon (Μορφωτικό Ιδρυμα Εθνικής Τραπέζης) στο Πολιτιστικό Κέντρο Θεσσαλονίκης του MIET (Βασιλίσσης Ολγας 108, 8 μ.μ.).

– «Οι μεγάλες προκλήσεις του 21ου αιώνα για την ομαλή ανάπτυξη του πλανήτη μας». Διάλεξη του Γάλλου επιστήμονα και πολιτικού Κλοντ Αλέγκρ στο Μέγαρο Μουσικής (αίθουσα «Δημήτρης Μητρόπουλος», 7 μ.μ.).

– «Ολοκληρωμένη στρατηγική επικοινωνία». Παρουσίαση του βιβλίου του Γιώργου Σταμάτη (εκδ. Σταμούλη) στην Αίθουσα Λόγου της Στοάς του Βιβλίου (7 μ.μ.).

– Ποιήματά τους θα διαβάσουν απόψε στο θέατρο «Εκάτη» (Εκάτης 11, πλατεία Κυψέλης, 8 μ. μ.) η Ηρώ Νικοπούλου, ο Τάσσος Γαλάτης και η Μαρία Λαγγουρέλη.

ΜΟΥΣΙΚΗ

– «Ποια λέξη ποια σιωπή». Τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία, καθώς και κομμάτια σύγχρονων Ελλήνων δημιουργών ερμηνεύει ο Βασίλης Γισδάκης στο «Caf Αλάβαστρον» (Δαμάρεως 78, Παγκράτι, 10.30 μ. μ.).

– Nuevo Tango με τον Pablo Ziegler στο «Half Note Jazz Club» μέχρι και την Πέμπτη.

– Στο «Athenaeum» (Αδριανού 3, Θησείο, 8.30 μ. μ.) ο Τίμος Παύλου ερμηνεύει «Μουσική του 20ού αιώνα για κιθάρα».

ΦΕΣΤΙΒΑΛ

Συνεχίζονται οι προβολές του 7ου Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου: Αττικόν: «H νύφη φορούσε μαύρα» (5.30 μ.μ.), «Πρώτη σειρά πλατεία» (8 μ.μ.) κ. ά. Απόλλων: «Ενας χειμώνας χωρίς φωτιά» (6 μ.μ.), «Δεν είμαι εδώ για να με αγαπήσουν» (8.30 μ.μ.) κ. ά. Γαλλικό Ινστιτούτο: «O Τροπικός της φιλανθρωπίας» (7 μ.μ.) κ.ά. Πληροφορίες: www. ifa. gr

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

Στο «Θέατρο-Εργαστήριο» από τις 10 έως τις 16 του μήνα θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο συγγραφής μυθιστορήματος με τον Βασίλη Αλεξάκη. Πληροφορίες: τηλ. 210-3252676.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή