ATZENTA

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΧΟΡΟΣ

Σήμερα και αύριο στο θέατρο «Ακροπόλ» της Λυρικής Σκηνής η «Analysis Dance Company» της Βάλιας Αλεξανδράτου.

ΜΟΥΣΙΚΗ

Το Κουαρτέτο Εγχόρδων της Καμεράτα στο Μέγαρο Μουσικής (8.30 μ.μ.). Σολίστ στο πιάνο ο Τάσος Πάππας.

– Απόψε και αύριο βράδυ στη μουσική σκηνή «Χ-Εδρα» στη Νέα Σμύρνη εμφανίζονται οι «Οναρ».

– Συνθέσεις τους και τζαζ αυτοσχεδιασμούς παρουσιάζουν στο «Caf Αλάβαστρον» (Δαμάρεως 78, Παγκράτι, 10.30 μ.μ.) οι «Human Touch» (Ντέιβιντ Λιντς, Σταύρος Λάντσιας και Γιώτης Κιουρτσόγλου).

ΘΕΑΤΡΟ

Ξεκινάει το φεστιβάλ πειραματικών παραστάσεων και νέων κειμένων «Δοκιμές» στο θέατρο «Αμόρε».

– Πρεμιέρα για την παράσταση «Ο Τζόνι πήρε τ’ όπλο του» από τη θεατρική ομάδα «Elan» στο «Black Box» του «Επί Κολωνώ». Σκηνοθεσία: Ζωή Ζάννα. Τον Τζο Μπόναμ ερμηνεύει ο Τάσος Ιορδανίδης.

– «Φωνές». Μια παράσταση της εταιρείας πολιτισμού «Σύνθεση» σήμερα και αύριο στο θέατρο «Αθηνών» (9 μ.μ.). H παράσταση βασίζεται σε κείμενα του Καβάφη. H σκηνοθεσία είναι της Μέμης Σπυράτου ενώ η επιλογή και η επιμέλεια των κειμένων του Μανόλη Σαββίδη.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Το βιβλίο του βουλευτή Μάξιμου Χαρακόπουλου «Ενθύμιον Πανηγύρεως» (εκδ. Ελληνικά Γράμματα) παρουσιάζεται στην Αίθουσα Λόγου της Στοάς του Βιβλίου (7.30 μ.μ.).

– Στον «Ιανό» (Σταδίου 24, 8 μ.μ.) παρουσιάζεται το βιβλίο του Drauzio Varella «Σταθμός Καραντιρού» (εκδ. «Φανταστικός Κόσμος»).

– «Μυστικές εταιρείες και ελληνικά πάθη. Οι άγνωστες πλευρές της ελληνοαμερικανικής ιστορίας του 19ου αιώνα». Παρουσίαση του νέου βιβλίου της Παυλίνας Νασιούτζικ (εκδ. Καστανιώτη) στο Μουσείο Μπενάκη (Κουμπάρη 1 και Βασ. Σοφίας, 7.30 μ.μ.).

– «Βιβλιοδιαδρομές στον Εβρο με την τέχνη του λόγου». Εναρξη του κύκλου εκδηλώσεων που διοργανώνουν οι Διεθνείς Σχέσεις Πολιτισμού και το Θρακικό Κέντρο Πολιτισμού «Διόνυσος» (σε όλο τον νομό του Εβρου, 3-7/5). Εφέτος είναι αφιερωμένος στις εκδόσεις «Ιανός».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή