ATZENTA

1' 25" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΧΟΡΟΣ

Το «Αέναον Χοροθέατρο» του Ντανιέλ Λομέλ στο θέατρο «Μέλι». Παρουσιάζονται τα έργα «Οικία Alba» και «Divertimento».

– Στο θέατρο «Ακροπόλ» της Λυρικής Σκηνής για μια τελευταία βραδιά η «Analysis Dance Company» της Βάλιας Αλεξανδράτου. Χορεύουν οι Ξένια Κυριακοπούλου, Σάντρα Λυκερίδου, Σοφία Πίντζου κ.ά.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Συνάντηση με τον Μάνο Ελευθερίου με αφορμή την παρουσίαση του βιβλίου του «H γυναίκα που πέθανε δύο φορές» (εκδ. Μεταίχμιο) στο βιβλιοπωλείο Παπασωτηρίου (Πανεπιστημίου 37 και Κοραή, 7 μ.μ.).

– «Θρησκευτική παιδεία και σύγχρονη κοινωνία. Θέσεις και αντιθέσεις». Παρουσίαση του συλλογικού βιβλίου των εκδόσεων «Εν Πλω». Θα μιλήσουν οι Σταύρος Ζουμπουλάκης, Νίκος Γ. Ξυδάκης, Θανάσης Παπαθανασίου και Γιώργος Σωτηρέλης.

– «H φιλοσοφία του Πυθαγόρα στη σκηνή». Διάλεξη του Θεοδόση Πελεγρίνη με συνοδεία μουσικής και video art στο Μέγαρο Μουσικής (αίθουσα «Νίκος Σκαλκώτας», 7 μ.μ.).

– Εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας «Μαρία Χουλάκη. H μνήμη των τοίχων» στο Πολιτιστικό Κέντρο Θεσσαλονίκης του MIET (8 μ.μ.).

ΘΕΑΤΡΟ

«Η τέντα» του Αλέξανδρου Σωτηρίου. Πρεμιέρα στη δεύτερη σκηνή του «Θεάτρου Οδού Κεφαλληνίας».

– «O γυάλινος κόσμος» του Τένεσι Ουίλιαμς με τη Γιασεμί Κηλαηδόνη και την Αννα Βαγενά από σήμερα μέχρι και την Κυριακή στο Θέατρο Μύλου της Λάρισας.

ΜΟΥΣΙΚΗ

Αφιέρωμα στον Miles Davis στον «Ιανό» (Σταδίου 24, 9 μ.μ.) διοργανώνουν οι εκδόσεις «Απόπειρα», με αφορμή την έκδοση του βιβλίου τού Barry McRae «Miles Davis». Συμμετέχει το Κουαρτέτο του Γιώργου Τρανταλίδη.

– O ντράμερ Steve Reid στο «House of Art» (Σαχτούρη 4 και Σαρρή, τηλ.: 210-32.17.678).

– Στην «Αλλη Οχθη» (Αρτέμωνος 9, N. Κόσμος, 10 μ.μ.) η Μάρθα Φριντζήλα σε μια βραδιά με παραδοσιακά τραγούδια απ’ όλη την Ελλάδα, έντεχνες συνθέσεις και αυτοσχεδιασμούς.

ΘΕΑΜΑ

«Les Arts Sauts». H κολεκτίβα των καλύτερων ακροβατών από διάφορα τσίρκο του κόσμου μέχρι τις 27 του μήνα στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή