Διήμερη γιορτή των κόμικς

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μια ξεχωριστή γιορτή για τα κόμικς έχει προγραμματιστεί σήμερα και αύριο στην Αθήνα. H Comicdom Press, το Media Lab του Τμήματος Επικοινωνίας Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου σε συνεργασία με την Ελληνοαμερικανική Ενωση διοργανώνουν στους χώρους της τελευταίας (Μασσαλίας 22), ένα διήμερο για όσους αγαπούν τους χάρτινους ήρωες και όχι μόνο. Στο πλαίσιο του έχουν προσκληθεί διεθνείς καλεσμένοι, ενώ πραγματοποιούνται προβολές ντοκιμαντέρ, comics stores, παρουσίαση εκδόσεων, έκθεση με original art, απονομή βραβείων εργαστήρια και σεμινάρια πάνω στην τέχνη και την ιστορία των κόμικς.

Οι προσκεκλημένοι

Στην Αθήνα βρίσκονται τρεις διακεκριμένοι δημιουργοί που επισκέπτονται τη χώρα μας για πρώτη φορά. Οι Bill Sienkiewicz, Peter Milligan και Joseph Michael Linsner θα υπογράψουν βιβλία και θα μιλήσουν με τους αναγνώστες τους. Παράλληλα θα συμμετέχουν σε σεμινάρια και εργαστήρια. Προσκεκλημένος είναι και ο Jim Demonakos, που εκπροσωπεί την τρίτη μεγαλύτερη εκδοτική εταιρεία κόμικς Image o oποίος συμμετέχει στην επιστημονική ημερίδα με θέμα «Αναπαραστάσεις ηθικής και κοινωνικής υπευθυνότητας στις επιχειρήσεις και τα Μέσα, στα κόμικς». Ωρες λειτουργίας από 11π.μ. μέχρι και τις 9 μ.μ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή