ATZENTA

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ομιλία του Αμερικανού αρθρογράφου, συγγραφέα και διανοούμενου Norman Solomon με θέμα «America’s Media War: The Manipulation of News Media» στο Θέατρο της Ελληνοαμερικανικής Ενωσης (Μασσαλίας 22, 8.30 μ.μ.).

– Εγκαίνια έκθεσης με θέμα την Αθήνα στο Μουσείο της Πόλεως των Αθηνών Βούρου-Ευταξία (I. Παπαρρηγοπούλου 5, πλατεία Κλαυθμώνος, 7 μ.μ.).

– Παρουσίαση του βιβλίου «Γιώργος Χειμωνάς: Χειρόγραφα από το αρχείο του Αλέξανδρου Ισαρη» (εκδ. Ικαρος) στον «Ιανό» (Σταδίου 24, 12.30 μ.μ.).

– «Μεγάλη συνάντηση Γκρέκο-Καζαντζάκη» διοργανώνει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Προσωπικού Τύπου και MME στην ΕΣΗΕΑ (7 μ.μ.).

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Με την παράσταση «Συγνώμη μαμά…» του Γιώργου Βασιλειάδη (με την Καίτη Παπανίκα και τον Αλέξανδρο Χατζή) ολοκληρώνεται απόψε το 9ο Φεστιβάλ για Σολίστες και Πρωταγωνιστές στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας (9 μ.μ.).

ΜΟΥΣΙΚΗ

«Ελληνικές Μουσικές Γιορτές» στο Μέγαρο Μουσικής. Απόψε στην Αίθουσα Φίλων (8.30 μ.μ.) η Συμφωνική Ορχήστρα της EPT υπό τη διεύθυνση του Μίλτου Λογιάδη.

ΧΟΡΟΣ

5ο Φεστιβάλ Χορού του Σωματείου Ελλήνων Χορογράφων. Απόψε η ομάδα «Εννιάμορφο» της Τέτης Νικολοπούλου στις «Ροές».

– Το χοροθέατρο «Κήρα Ιθασυμιγή» παρουσιάζει τις «Ανάστροφες Πτώσεις» στο «Booze Cooperativa» (Κολοκοτρώνη 57, 9.30 μ.μ.) από σήμερα μέχρι τις 17 του μήνα.

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ολοκληρώνεται απόψε το αφιέρωμα στον Ντέρεκ Τζάρμαν στον «Απόλλωνα». Προβάλλονται οι ταινίες: «Μπορντέλο» (6 μ.μ.), «O κήπος» (8 μ.μ.), «Το άρωμα της βιολέτας» (10 μ.μ.).

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

Μέχρι τις 15 του μήνα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής για το σεμινάριο του Απόστολου Δοξιάδη «H δομή της αφήγησης και η περίληψη ως εργαλείο του συγγραφέα» που θα πραγματοποιηθεί στο «Εργαστήρι του βιβλίου» του EKEBI (25/5-29/6). Πληροφορίες: τηλ.: 210-92.00.352.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή