ATZENTA

1' 23" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΧΟΡΟΣ

«Λίμνη των κύκνων» του Τσαϊκόφσκι στο θέατρο «Ολύμπια» της Λυρικής Σκηνής.

– Συνεχίζονται οι παραστάσεις του 5ου Φεστιβάλ Χορού που διοργανώνει το Σωματείο Ελλήνων Χορογράφων. Απόψε το «Εννιάμορφο» στις «Ροές» (8.30 μ.μ.) και η «Art» της A. Ιγνατίου στο «Χυτήριο» (8.30 μ.μ.).

ΘΕΑΤΡΟ

Παράταση των παραστάσεων (μέχρι τις 28 του μήνα) του έργου «O καλός άνθρωπος του Σε Τσουάν» του Μπρεχτ (με την Αννα Κοκκίνου) στο θέατρο «Σφενδόνη». Σκηνοθεσία: Αγγελος Μέντης.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Τιμητική εκδήλωση για τον Χάρρυ Κλυνν διοργανώνει η Εύξεινος Λέσχη Αθηνών στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πολεμικού Μουσείου (8 μ.μ.).

– H ποιητική συλλογή «Ανθη του Αλατος» της Χρύσας Κοντογεωργοπούλου (εκδ. Μελάνι) παρουσιάζεται στο βιβλιοπωλείο «Πατάκη» (Ακαδημίας 65, 7 μ.μ.). Θα μιλήσει ο Ηλίας Μαγκλίνης.

– Παρουσίαση του βιβλίου του Γιάννη Ράγκου «H στάση του εμβρύου» (εκδ. Ινδικτος) στο caf-bar του πολυχώρου «Bios» (Πειραιώς 84, Γκάζι, 8.30 μ. μ.). Με το βιβλίο αυτό εγκαινιάζεται η σειρά αστυνομικής λογοτεχνίας «Verba Obscura» των εκδόσεων «Ινδικτος».

– «Αγιος Νεόφυτος ο Εγκλειστος και ο ποιητής Γιώργος Σεφέρης». Φιλολογικό σεμινάριο για τη νεοελληνική λογοτεχνία της Κύπρου στη Μεγάλη Αίθουσα Τελετών του Πανεπιστημίου Αθηνών (Πανεπιστημίου 30, κεντρικό κτίριο, 7.30 μ.μ.).

ΣΥΜΠΟΣΙΟ

Αύριο ξεκινάει το εαρινό συμπόσιο για τη βυζαντινή και τη μεταβυζαντινή αρχαιολογία και τέχνη που συγκαλείται από τη Χριστιανική Αρχαιολογική Εταιρεία στο Βυζαντινό Μουσείο.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Αρχαιολογική Εταιρεία Αθηνών θα πουλήσει από τα αποθέματά της παλαιά βιβλία, εκδόσεις τρίτων, ιστορικά, αρχαιολογικά, φιλολογικά και λογοτεχνικά, τόμους παλαιών και νέων περιοδικών. Επίσης σε μειωμένη τιμή δημοσιεύματά της, περιοδικά, μονογραφίες, σειρές. H πώληση θα γίνει σήμερα και αύριο (10 π.μ. – 6 μ.μ.) και το Σάββατο και τη Δευτέρα (13, 15/5, 10 π.μ. – 3 μ.μ.) στη μεγάλη αίθουσα του μεγάρου της (Πανεπιστημίου 22).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή