Κηλαηδόνης και KOEM σε περιοδεία

Κηλαηδόνης και KOEM σε περιοδεία

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι νέες παραγωγές της Κρατικής Ορχήστρας Ελληνικής Μουσικής δεν περιλαμβάνουν μόνο συναυλίες του Μάριου Τόκα, που συνεχίζει για δεύτερη φορά τη συνεργασία, αλλά και του Λουκιανού Κηλαηδόνη. Τα προγράμματα των δύο συνθετών θα ξεκινήσουν σε λίγες ημέρες και περιλαμβάνουν περιοδεία σε όλη την Ελλάδα.

Στην πρώτη του συνεργασία με την KOEM, ο Λ. Κηλαηδόνης θα παρουσιάσει σε ανανεωμένη μορφή ορισμένα από τα πιο αγαπημένα του τραγούδια, τα οποία θα αποτελέσουν τον κορμό της παράστασής του που έχει τίτλο «M’ αγιόκλημα και γιασεμιά».

Εν τω μεταξύ, ο M. Τόκας, που έχει πραγματοποιήσει κατά το πρώτο τετράμηνο 17 συναυλίες στην Ελλάδα και την Κύπρο με το έργο «Τραγούδια της παρέας», τώρα θα συνεχίσει μ’ ένα διαφορετικό πρόγραμμα. O θερινός κύκλος των συναυλιών εγκαινιάζεται στις 29 του μηνός στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης με τη συμμετοχή του Στέλιου Διονυσίου με τον οποίο είχαν δουλέψει μαζί στη δισκογραφική έκδοση «Ονομα βαρύ σαν ιστορία». Στη συγκεκριμένη συναυλία θα τραγουδήσουν επίσης οι: Μαρία Αλεξίου, Κώστας Χατζηχριστοδούλου, Μανώλης Χατζημανώλης.

Λεπτομέρειες για την παράσταση του Λουκιανού Κηλαηδόνη θα ανακοινωθούν σε λίγες ημέρες από την KOEM.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή