ATZENTA

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΣΑΒΒΑΤΟ

Αφήγηση μύθων και παραμυθιών από τις τέσσερις γωνιές του κόσμου με τη συνοδεία ζωντανής μουσικής στο πλαίσιο της 29ης Γιορτής Βιβλίου (Πεζόδρομος Διονυσίου Αρεοπαγίτου, 7 μ.μ.).

– Συνεχίζεται το 5ο Φεστιβάλ του Σωματείου Ελλήνων Χορογράφων με παραστάσεις στις «Ροές», στο «Χυτήριο» και στο θέατρο «Μέλι».

– Εναρξη του 3ου Φεστιβάλ Φοιτητικού Θεάτρου στον Πολυχώρο του Νέου Κόσμου (Τιμοκρέοντος 6α, Αγ. Σώστης). Πληροφορίες: www. panepistithia. gr.

– Τελευταίες παραστάσεις της «Λίμνης των Κύκνων» του Τσαϊκόφσκι στο θέατρο «Ολύμπια» της Λυρικής Σκηνής.

ΚΥΡΙΑΚΗ

«Χένσελ και Γκρέτελ» του E. Χούμπερντινγκ (παραγωγή της Λυρικής Σκηνής σε σκηνοθεσία και διασκευή της Κάρμεν Ρουγγέρη) στο Ηρώδειο (9 μ.μ.).

– Παρουσίαση του βιβλίου του Φώτη Χρονόπουλου «Το λεξικό του Καβάφη» (εκδ. Περίπλους) στον Πεζόδρομο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου (29η Γιορτή Βιβλίου, 7.30 μ.μ.).

– Ξεκινάει το H΄ Διεθνές Πανιόνιο Συνέδριο που διοργανώνει η Εταιρεία Κυθηραϊκών Μελετών μέχρι και την Πέμπτη (25/5) στα Κύθηρα. Συμμετέχουν επιστήμονες με ανακοινώσεις τους σε ενότητες όπως η αρχαιολογία, η αρχιτεκτονική, η λαογραφία κ.ά. Στη δεκαμελή Οργανωτική Επιτροπή του Συνεδρίου στην οποία μετέχουν πολλοί πανεπιστημιακοί καθηγητές από τα Κύθηρα, προεδρεύει ο ομότιμος καθηγητής του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και πρόεδρος της Εταιρείας Κυθηραϊκών Μελετών N. Πετρόχειλος.

ΔΕΥΤΕΡΑ

«Φάουστ» του Γκαίτε με τον Πέτερ Στάιν στο θέατρο «Ιλίσια-Ντενίση».

– Εβδομάδα προληπτικής ιατρικής διοργανώνει στα Σφακιά η Ενωση των Απανταχού Σφακιανών σε συνεργασία με το «Ιατρικό Αθηνών Ιασις Πειραιά» μέχρι τις 28 του μήνα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή