ATZENTA

1' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΘΕΑΤΡΟ

«Αυτή δεν είναι η δική σου ιστορία;» από την ομάδα «Κρίσιμη Μάζα» έως τις 9 Ιουνίου στο φουαγιέ του θεάτρου «Επί Κολωνώ».

– Το «Θέατρο Χωρίς Σύνορα» παρουσιάζει την παράσταση «Ερως + Θάνατος» στο «Booze Cooperativa» (Κολοκοτρώνη 57, τηλ. 210-3240994).

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Διάλεξη του Τζούλιαν Μπαρνς στο Μέγαρο Μουσικής (7 μ.μ.).

– «Αφιέρωμα στον Κων. Καβάφη» στο Περίπτερο Εκδηλώσεων της Γιορτής Βιβλίου (Πεζόδρομος Διονυσίου Αρεοπαγίτου, 7.30 μ.μ.).

– «Ελεύθερη Ελλάδα. H Φωνή της Αλήθειας» («O παράνομος ραδιοφωνικός σταθμός του KKE. Αρχείο 1947-1968»). Αύριο θα γίνει η παρουσίαση του βιβλίου της B. Ψιμούλη από τα ΑΣΚΙ και τις εκδ. «Θεμέλιο» στην ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20, 7 μ.μ.).

– Το βιβλίο του Παν. Μπαλτάκου «Ερμοκοπίδες» (εκδ. Ελλ. Γράμματα) παρουσιάζεται στον «Ιανό» (Σταδίου 24, 1 μ.μ.).

– Συνάντηση με τον Μεξικανό συγγραφέα Paco Ignacio Taibo II με αφορμή την κυκλοφορία στην Ελλάδα των βιβλίων του «Ερνέστο Γκεβάρα, γνωστός και ως Τσε», «Ανήσυχοι νεκροί (κι ό,τι λείπει, λείπει)» και «Με τέσσερα χρόνια» από τις εκδόσεις «Αγρα» (Στοά του Βιβλίου, 8 μ.μ.).

– «Φιλανθρωπικό Γκαλά για την προστασία των κακοποιημένων γυναικών» διοργανώνει στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία» το «Ιδρυμα για την Ανεξιθρησκία». Προσκλήσεις: τηλ. 210-3640005-7.

– «Αρχιτεκτονική και Νέα Πόλη», συζήτηση που διοργανώνει το ΙΣΤΑΜΕ στο Ιωνικό Κέντρο (Λυσίου 11, Πλάκα, ώρα 7.30 μ. μ.) με τον Josep Anton Acebillo από τη Βαρκελώνη και τους Σοφία Αυγερινού, Θανάση Μουτσόπουλο και Νίκο Σηφουνάκη.

ΜΟΥΣΙΚΗ

Συναυλία της Συμφωνικής Ορχήστρας του Θεάτρου Nae Leonard από το Γαλάτσι Ρουμανίας στο Αμερικανικό Κολλέγιο (Γραβιάς 6, Αγία Παρασκευή, 8.30 μ.μ.).

– O Γάλλος συνθέτης Eric Vincent δίνει συναυλία στο Γαλλικό Ινστιτούτο (9 μ.μ.).

– «Τρεις Σερενάτες στα χρώματα της άνοιξης». Συναυλία των Εγχόρδων της Συμφωνικής Ορχήστρας των Μουσικών Συνόλων του Δήμου Αθηναίων στο θέατρο «Κάτια Δανδουλάκη» (8.30 μ.μ.).

– Απόψε για μια βραδιά στο «Caf Αλάβαστρον» (Δαμάρεως 78, Παγκράτι, 10.30 μ.μ.) εμφανίζεται η Μελίνα Ασλανίδου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή