Ηχοι του κόσμου στους Βράχους

Ηχοι του κόσμου στους Βράχους

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συναυλίες δημοφιλών Ελλήνων τραγουδιστών, διήμερα αφιερώματα στην ελληνική παραδοσιακή, τη μεσογειακή και την κάντρι μουσική, αστέρια της ξένης ροκ και ποπ, τυμπανιστές από τη μακρινή Ιαπωνία, και φυσικά θεατρικές παραστάσεις από τα σημαντικότερα ελληνικά θέατρα, προτείνει το φετινό 19ο Φεστιβάλ Δήμου Βύρωνα, δίνοντάς μας και αυτό το καλοκαίρι πολλούς λόγους να ανηφορίσουμε στο Θέατρο Βράχων.

Το πρόγραμμα του φεστιβάλ, που διαθέτει και ποικιλία και ιδιαίτερες προτάσεις, περιλαμβάνει συνολικά είκοσι οκτώ εκδηλώσεις μουσικής, θεάτρου και χορού, οι οποίες θα «μοιραστούν» στα δύο θέατρα, το Θέατρο «Μελίνα Μερκούρη» και το Θέατρο «Αννα Συνοδινού».

Την έναρξη θα σημάνει στις 6 Ιουνίου ο Γιώργος Νταλάρας μαζί με την Ντούλσε Πόντες και τον Στέφανο Κορκολή σε τραγούδια της Μεσογείου. Από Ελληνες ερμηνευτές στο Θέατρο Βράχων θα βρεθούν επίσης, ο Σωκράτης Μάλαμας, η Ελευθερία Αρβανιτάκη, ο Αλκίνοος Ιωαννίδης και ο Μανώλης Λιδάκης, σε ένα αφιέρωμα στον Μάνο Χατζιδάκι, o Μιχάλης Χατζηγιάννης, ο Πάνος Κατσιμίχας με τον Μανώλη Ρασούλη, η Αλκηστις Πρωτοψάλτη κ.ά.

Στην ξένη μουσική ξεχωρίζει η συναυλία του Αντονι και των Johnsons στις 2 Ιουλίου, την οποία σας προτείνουμε να μη χάσετε καθώς πρόκειται για έναν πολύ ιδιαίτερο καλλιτέχνη με εξαιρετική φωνή, ερμηνευτικό πλούτο και γνήσιο συνθετικό ταλέντο, και αυτή του Iggy Pop με τους The Stooges και τους Puressence στις 12/7. Μέσα στον Ιούλιο το Εθνικό Θέατρο θα παρουσιάσει τους «Πέρσες» του Αισχύλου με τη Λυδία Κονιόρδου, και το ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας τους «Ορνιθες» του Αριστοφάνη, και στις 27 Ιουλίου, ένας θρύλος της «μαύρης» μουσικής, ο Αϊζακ Χέις, θα παραδώσει τη σκυτάλη στο Φεστιβάλ Υμηττού.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή