ATZENTA

1' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΕΚΘΕΣΗ

Εγκαίνια της έκθεσης του Megaron Plus «Use it! Δανέζικο design και καθημερινότητα» στο Φουαγιέ των Μουσών του Μεγάρου Μουσικής (11.30 π.μ.). Στην τελετή των εγκαινίων θα παραστεί η βασίλισσα Margrethe II της Δανίας.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Το περιοδικό «Μανδραγόρας» και η γκαλερί «Αστρολάβος», με αφορμή την έκδοση του βιβλίου του Φαίδωνα Πατρικαλάκι «Το μπαρόκ στις ηγεμονικές αυλές της Ευρώπης τον 17ο και 18ο αιώνα» και την έκθεση έργων του ζωγραφικής και γλυπτικής με τίτλο «Οριζόντια κάθοδος πουλιών», διοργανώνουν εκδήλωση προς τιμήν του ζωγράφου και συγγραφέα – ποιητή στον χώρο της γκαλερί (Ξανθίππου 11, 8 μ.μ.).

– Σεμινάριο με θέμα «Διαπολιτισμική εκπαίδευση: μια εκπαίδευση που σέβεται τη διαφορά σε όλες τις διαστάσεις της» διοργανώνει το Δίκτυο για τα Δικαιώματα του Παιδιού στην αίθουσα Λόγου της Στοάς του Βιβλίου (4-6 μ.μ.).

– Τρίτη εκδήλωση του κύκλου «Μνήμες βιομηχανίας» με θέμα «Πλινθοκεραμοποιείο Τσαλαπάτα στον Βόλο» διοργανώνει το ελληνικό τμήμα του TICCIH στο Αμφιθέατρο Πολεοδομίας (ΕΜΠ, Πατησίων 42, 7 μ.μ.).

– Τιμητική εκδήλωση για τη ζωή και το επιστημονικό έργο του καθηγητή και διοικητή της Εθνικής Τραπέζης της Ελλάδος Δημητρίου Γερμίδη στο Πανεπιστήμιο Πειραιά (7.30 μ.μ.).

ΧΟΡΟΣ

«Going under» από την ομάδα χορού «Ζήτα» στο θέατρο «Χυτήριο», «Salto Futuro» – «Ανεξάρτητες Παρουσίες» (N. Αβρά, Χρ. Πολυμενάκος κ.ά.) στο «Αργώ» και «Γήινη Δημιουργία» από το «Συνεργείο Τεχνών» στις «Ροές» (5ο Φεστιβάλ Σωματείου Ελλήνων Χορογράφων).

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Εναρξη του 1ου Διεθνούς Φεστιβάλ Επιστημονικών Ταινιών στο αμφιθέατρο της Ελληνοαμερικανικής Ενωσης. Είσοδος ελεύθερη. Πληροφορίες: τηλ. 210-72.51.893.

ΘΕΑΤΡΟ

«Στη δίψα σου!» της Δ. Σ. Πόρτογλου από τη νεοσύστατη ομάδα παραστατικών τεχνών «Πρόταση» στο «Booze Cooperativa» (τηλ. 210-32.40.944).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή