ATZENTA

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΣΗΜΕΡΑ

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ολοκληρώνει τις φετινές της εμφανίσεις στο Μέγαρο Μουσικής η Καμεράτα με σολίστ τη μεσόφωνο Αννα Παγκάλου, τον βιολονίστα Σέρτζιου Ναστάσα και τη Μαρί-Σεσίλ Μπουλάρ στο κλαρινέτο. Ερμηνεύουν έργα Βάγκνερ, Στράους και Φον Τσεμλίνσι στις 8.30 μ.μ.

-Η Χορωδία Κλασικής Μουσικής Choeur d’. Oratorio de Montreux εμφανίζεται στην Εθνική Λυρική Σκηνή υπό τη διεύθυνση του Yves Bugnon, στις 8.30 μ.μ.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Το βιβλίο «O μηχανισμός της καταστροφής. Το τουρκικό πογκρόμ της 6 – 7 Σεπτεμβρίου 1955 και η καταστροφή της ελληνικής κοινότητας Κωνσταντινούπολης» του καθηγητή Σπύρου Βρυώνη, παρουσιάζεται στις 12 μ. στο Βιβλιοπωλείο της Εστίας.

-Τον Τάκη Σινόπουλο τιμά το ομώνυμο Ιδρυμα στο συνεδριακό κέντρο του Δήμου Νέας Ιωνίας (Πατρ. Ιωακείμ 4), σήμερα και αύριο με ομιλίες και εκδηλώσεις.

ΘΕΑΤΡΟ Τον Δον Κιχώτη του Θερβάντες παρουσιάζει απόψε στο Ηρώδειο το Παιδικό Στέκι του Εθνικού Θεάτρου σε σκηνοθεσία Σταύρου Τσακίρη.

ΑΥΡΙΟ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Η Ενωση Κωνσταντινουπολιτών και άλλοι σύλλογοι διοργανώνουν εκδήλωση μνήμης για την Αλωση της Πόλης στις 11 π.μ. στο Αττικόν της Σταδίου.

-Εγκαινιάζεται η έκθεση «Αγιον Ορος-Κειμήλια του Πρωτάτου», με 92 κειμήλια από το Αγιον Ορος στην Αγιορείτικη Εστία Θεσσαλονίκης.

-Η Χιλιανή συγγραφέαςΙζαμπέλ Αλιέντε υπογράφει τα βιβλία της στην 29η Γιορτή Βιβλίου στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου, στο περίπτερο των Εκδόσεων Ωκεανίδα στις 8 μ.μ.

ΘΕΑΤΡΟ

Ο Θεατρικός Οργανισμός Κύπρου παρουσιάζει στο Θέατρο Χώρα τη «Μήδεια» της Κρίστα Βολφ.

ΔΕΥΤΕΡΑ

ΒΙΒΛΙΟ

Ο Αλγερινός συγγραφέας Γιασμίνα Χάντρα θα συνομιλήσει με το ελληνικό κοινό στο forum της FNAC στο The Mall στις 7 μ.μ.

– «Τον Αλκη και τον λαβύρινθο» του Αλέξη Σταμάτη θα παρουσιάσει ο όμιλος θεατρικής αγωγής των Αρσακείων Σχολείων Ψυχικού στο θέατρό τους, στις 8 μ.μ. H σκηνοθεσία είναι της Ελενας Κορρέ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή