Απόψε η «έκρηξη» Shakira

1' 22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εφτασε η ώρα για την «πιο εκρηκτική συναυλία του 2006», όπως έχει λανσαριστεί το αποψινό live της χυμώδους Σακίρα, την οποία τόσο αγαπάει και ο μεγάλος Μάρκες (λυτρώνοντας από τυχόν τύψεις συνειδήσεως όσους εκλεκτικούς συλλαμβάνουν τον εαυτό τους να λικνίζεται στους ρυθμούς της Λατίνας σουπερστάρ ή να κοιτούν ελαφρώς άναυδοι όταν λικνίζεται εκείνη). Λίγο μετά την εμφάνισή της στο Μουντιάλ της Γερμανίας (όπου ερμήνευσε το πιο πολυπαιγμένο τραγούδι στην ιστορία του ποπ ραδιοφώνου στις ΗΠΑ, το «Hips don’t lie», δηλαδή «οι γοφοί δεν λένε ψέμματα») και μετά το δεκατρείς (13!) φορές πλατινιένιο άλμπουμ της «Laundry Service», το πρώτο αγγλόφωνο άλμπουμ της (με το οποίο μάλιστα κέρδισε τον τίτλο της μεγαλύτερης latin female artist στον κόσμο), η Σακίρα έρχεται για να ενθουσιάσει τους Ελληνες θαυμαστές της στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας. Οι οποίοι δεν είναι λίγοι: αυτή τη στιγμή το «Hips don’t lie» είναι το δημοφιλέστερο τραγούδι στο ελληνικό ραδιόφωνο, ενώ το νέο της άλμπουμ «Oral Fixation Vol. 2» έγινε στη χώρα μας χρυσό.

Αυτό που δεν ξέρουν πολλοί είναι ότι η Σακίρα δεν είναι μόνο χορός και τραγούδι, αλλά υπογράφει τους στίχους και τη μουσική, καθώς και την παραγωγή των δίσκων της. Κατά την άφιξή της στην Αθήνα δήλωσε ότι η εμφάνισή της θα είναι ξεχωριστή και ότι μας επιφυλάσσει εκπλήξεις τις οποίες δεν ήθελε να αποκαλύψει. Στο OAKA πάντως έχει στηθεί τεράστια σκηνή, η οποία περιλαμβάνει το μεγαλύτερο «roof» που έχει στηθεί ποτέ από ελληνική εταιρεία παραγωγής.

Η Σακίρα αναμένεται να εμφανιστεί μπροστά στο κοινό της κατά τις 8.30 μ.μ. και οι πόρτες ανοίγουν στις 5 το απόγευμα. Πριν από τη Σακίρα θα εμφανιστούν η Ραλλία Χρηστίδου και οι C: Real.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή