ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

1' 22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΣΗΜΕΡΑ

Εκθεση ζωγραφικής του Δημ. Φούντα στη Στοά του Βιβλίου από τις 7 μ.μ. Τα εγκαίνια θα συνοδεύσουν μουσικά ο Νίκος Γκίνος και ο Ηλίας Λιούγκος.

-Ο Haig Yazdjian στο cafe Αλάβαστρον (Δαμάρεως 78, Παγκράτι), στις 11 μ.μ.

-Rockn’ the Blues! με τον Αντώνη Τουρκογιώργη και τους Rock Machine στο καφέ του «Ιανού» (Σταδίου 24) στις 10 μ.μ.

– Στο βιβλιοπωλείο «Ελευθερουδάκης» η Δέσποινα Μπογδάνη-Σουγιούλ, στις 12 το μεσημέρι θα θυμίσει στα παιδιά στιγμές από τη ζωή και την καριέρα της Μαρίας Κάλλας, μέσα από μια παράσταση με κούκλες.

ΑΥΡΙΟ

Λογοτεχνικά πρωινά στο θέατρο της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών, στις 12 το μεσημέρι, με αφιέρωμα στον Νάσο Βαγενά.

– Συναυλία στη μουσική σκηνή «Σφεντόνα» (Λ. Αλεξάνδρας 22) στις 10 μ.μ. για την ενίσχυση του «Ανοιχτού Θεάτρου». Με πρωτοβουλία του περιοδικού «Μεταρρύθμιση». Τραγουδούν Χρ. Νικολόπουλος, Κ. Μακεδόνας, Μελ. Κανά, Δημ. Μπάσης, Χρ. Στεφανάκη. Επιμέλεια Ιεροκλής Μιχαηλίδης.

ΔΕΥΤΕΡΑ

Εγκαίνια του νέου πολυχώρου των εκδόσεων «Μεταίχμιο» (Ιπποκράτους 118, στις 10 μ.μ. και εγκαίνια της έκθεσης του Γιάννη Ψυχοπαίδη με τίτλο «Πρόσωπα της ποίησης».

-Στο βιβλιοπωλείο «Παπασωτηρίου» (Πανεπιστημίου 37) παρουσιάζεται το βιβλίο του Αρη Μαραγκόπουλου «Η μανία με την Ανοιξη» (Ελληνικά Γράμματα).

-«Ο κυρίαρχος λόγος της οικολογίας (Δευτέρα – Τρίτη) στις 6.30 μ.μ. στην αίθουσα του Ινστιτούτου Ν. Πουλαντζάς (Σαρρή 14).

-Ο ποιητής Χάρης Βλαβιανός στις 8 μ.μ. στην αίθουσα Ιωνικού Συνδέσμου (Τσουρουκτσόγλου 1 και Λ. Ηρακλείου 251, Ν. Ιωνία).

-«Η Τουρκία προς την Ευρώπη και τα εθνικά μας θέματα» είναι το θέμα που θα αναπτύξει ο αντιστράτηγος εν αποστρατεία Δημ. Αλευρομάγειρος στο πολιτικό και πολιτιστικό καφενείο «Καλλιδρόμιο» (Καλλιδρομίου 71 και Ζωσιμάδων 7, Εξάρχεια).

-Το βιβλίο της Μαργαρίτας Ισηγόνη «Πολυαγαπημένη μου Μυρτώ» στη Στοά του Βιβλίου στις 11.30 π.μ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή