ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

1' 25" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΣΥΝΑΥΛΙΑ

Η Σεζάρια Εβόρα εμφανίζεται σήμερα και αύριο, στις 9 το βράδυ, στην Ιερά Οδό (Ιερά Οδός 18-20), με τραγούδια από τη νέα της δισκογραφική δουλειά και επιτυχίες που την καθιέρωσαν στο παρελθόν.

ΒΙΒΛΙΟ

Παρουσιάζεται στις 9 το βράδυ το βιβλίο του Πέτρου Τατσόπουλου, «Η καλοσύνη των ξένων», (εκδ. Μεταίχμιο), στο βιβλιοπωλείο Ιανός (Σταδίου 24, Αθήνα). Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο Απόστολος Δοξιάδης, ο Σταύρος Θεοδωράκης, ο Κώστας Μουρσελάς, ο Αρης Σφακιανάκης.

– Το νέο βιβλίο του Γιώργου Παπαχρήστου, «Μια στιγμή μόνο…», παρουσιάζεται στις 12 μ. μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Κέντρου-Εντευκτηρίου «Κωστής Παλαμάς» (Ακαδημίας 48 & Σίνα). Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο Θόδωρος Πάγκαλος, η Πέμυ Ζούνη, ο Χρήστος Χωμενίδης, ο Παύλος Τσίμας.

– «Νίκος Εγγονόπουλος: Μυθολογία» και «Ο ποιητής Νίκος Εγγονόπουλος» -Ημερολόγιο 2007 παρουσιάζεται στις 12.30 μ. μ. στο Μουσείο Μπενάκη (Κουμπάρη 1, Αθήνα). Ομιλητές οι: Αγγελος Δεληβοριάς, Αλέξης Ζήρας, Σωτήρης Σόρογκας, Θανάσης Χατζόπουλος.

– Οι εκδόσεις Καστανιώτη και το Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνών με αφορμή την κυκλοφορία του νέου βιβλίου του Ροβήρου Μανθούλη, «Το ημερολόγιο του εμφύλιου διχασμού 1900-1974 – Ξένες επεμβάσεις, δικτατορίες, πόλεμοι και εμφύλιοι πόλεμοι», θα προβάλουν την ταινία «Ο ελληνικός εμφύλιος πόλεμος» του Ροβήρου Μανθούλη. Θα ακολουθήσει δημόσια συζήτηση στην οποία θα συμμετάσχουν ο συγγραφέας και ο Στέλιος Κούλογλου.

– «Ελληνες του κόσμου-Χρυσοί Ολυμπιονίκες» είναι ο τίτλος της έκδοσης που παρουσιάζεται στις 12.30 το μεσημέρι στην αίθουσα λόγου της Στοάς του Βιβλίου (Αρσάκειο Μέγαρο, Πεσμαζόγλου 5 & Σταδίου, Αθήνα).

ΜΟΥΣΙΚΗ

Οι Human Touch εμφανίζονται στις 10.30 το βράδυ στο Cafe Αλάβαστρον (Δαμάρεως 78, Παγκράτι).

ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Ο Γιώργος Κουρουπός σχολιάζει βιντεοσκοπημένα αποσπάσματα από την «Οδύσσεια» του Τζον Νοϊμάγιερ σε δική του σύνθεση στις 8.30 το βράδυ, στο θέατρο της Ελληνοαμερικανικής Ενωσης (Μασσαλίας 22, Κολωνάκι).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή