Οι αλλες Ταινιες

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Η ιστορία της Γέννησης» (*) Το θαύμα της εγκυμοσύνης της παρθένου Μαρίας και το ταξίδι της με τον Ιωσήφ από τη Ναζαρέτ στη Βηθλεέμ, όπου γεννήθηκε ο Ιησούς. Παράλληλα, παρακολουθούμε και το ταξίδι των τριών Μάγων. Ολα αυτά αποτελούν το θέμα μιας ταινίας που δεν έχει τη μεγαλοπρέπεια ενός έπους εμπνευσμένου από τη Βίβλο και η οποία μοιάζει με συρραφή επεισοδίων αδιάφορης τηλεοπτικής σειράς. Η σκηνοθεσία είναι της Κάθριν Χαρντγουικ. Παίζουν: Κέισα Καστλ Χιους, Οσκαρ Ιζαακ.

«Χριστούγεννα στην πρίζα» (*). Χολιγουντιανή οικογενειακή κομεντί σκηνοθετημένη από το Τζον Γουάιτσελ. Ο Ντάνι (ένας κοντόχοντρος πωλητής αυτοκινήτων, ολίγον άξεστος στους τρόπους, λόγω λαϊκής καταγωγής, αλλά με καλές προθέσεις) μετακομίζει σε ένα μεσοαστικό προάστιο. Πλησιάζουν Χριστούγεννα και το όνειρό του είναι να φωταγωγήσει τόσο έντονα το νέο του σπίτι ώστε να δείχνει φαντασμαγορικό στις εικόνες που στέλνουν οι δορυφόροι του Google. Ομως, το σχέδιο του Ντάνι θα γίνει εφιάλτης για έναν καθωσπρέπει γείτονά του. Παίζουν: Ντάνι ντε Βίτο, Μάθιου Μπρόντερικ, Κριστίν Ντέιβις.

«Εκείνοι». Γαλλικό ατμοσφαιρικό θρίλερ σκηνοθετημένο από τους Ξαβιέ Παλούντ και Ντέιβιντ Μορό. Μια καθηγήτρια σε ένα γαλλικό σχολείο του Βουκουρεστίου ζει ευτυχισμένη μαζί με τον συγγραφέα άνδρα της σε ένα σπίτι στο δάσος. Ενα βράδυ, οι παράξενοι θόρυβοι βγάζουν το ζευγάρι στην αυλή του σπιτιού και το κάνουν να πιστέψει πως καταδιώκεται από παράξενα όντα. Παίζουν: Ολίβια Μποναμί, Μισέλ Κοέν.

«Αrrivedrci amore, ciao». Ιταλική δραματική ταινία γυρισμένη από τον Μισέλ Σοάβι. Ενα πρώην μέλος μιας εξτρεμιστικής πολιτικής οργάνωσης επιστρέφει στην Ιταλία ύστερα από αρκετά χρόνια αυτοεξορίας στη Λατινική Αμερική. Στην προσπάθειά του να ξεφύγει από το παρελθόν του, μπλέκεται στον υπόκοσμο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή